In Person header2.jpg

Machine Operator Prepain

Deel deze vacature
  • Plaats OLDENZAAL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als Operator Productie (Bakker) bedien je de volledig geautomatiseerde productielijn van de grondstofvoorziening tot dat het kwalitatief hoogwaardige bake-off product de vriezer uit komt. Je bewaakt en controleert het proces en de productkwaliteit door het hele proces. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het eerste lijns-onderhoud. Tevens verwachten zei een pro-actieve houding bij verbetertrajecten binnen de organisatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 5-ploegendienst (32 uur per week).

Over het bedrijf

Bij Prepain bakken ze producten vanuit een cost-quality-leadershipgedachte. Dit is alleen mogelijk met de juiste ingrediënten, gespecialiseerde en moderne bakkerijtechnologie, een ervaren R&D- en Q&A-team en professionals in de bakkerij.

De leveranciers waar zei al jaren zaken mee doen voldoen allemaal aan de hoogste eisen die belangrijk zijn voor zowel Prepain als haar klanten.

Zei gebruiken alleen natuurlijke grondstoffen, zonder onnodige toevoegingen en daardoor zijn de ingrediëntendeclaraties transparant en begrijpelijk.
Pré Pain maakt alleen gebruik van FSC-karton en beperkt de hoeveelheid verpakkingsmaterialen tot het minimaal noodzakelijke.
Zei investeren continu in vernieuwing van productie- en logistieke processen met onder andere als doel een zo laag als mogelijk energieverbruik.
Binnen Pré Pain zijn ze zich meer dan bewust van de verantwoordelijkheid bij het produceren van levensmiddelen . Zei zijn volgens de hoogste BRC- en IFS-normen gecertificeerd en voldoen aan alle arbo- en milieuregels.

Functie eisen

Een relevant MBO-diploma op niveau 3 (en/of Vapro B) en concrete werkervaring zijn een vereiste. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt kennis van levensmiddelenhygiëne. Daarnaast bent je flexibel en werk je kwaliteitsgericht en ordelijk. Goede kennis van de Nederlandse taal is een must.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden