In Person header2.jpg

Aankomend sprinklermonteur Aqua+

Deel deze vacature
  • Plaats GOOR
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als (aankomend) sprinklermonteur verricht je samen met één of meerdere collega’s montage-werkzaamheden aan nieuwe en bestaande sprinklerinstallaties. Op basis van tekeningen en geprefabriceerde materialen zoals leidingwerk, beugels en sprinklers, installeer je de complete sprinklerinstallaties in bestaande of nieuwe gebouwen.

Aqua+ gaat voor kwaliteit; als monteur lever je een belangrijke bijdrage om kwalitatief goede sprinklerinstallaties te realiseren en uiteindelijk een sprinklerinstallatie op te leveren die aan alle eisen voldoet!

Jouw profiel:

Zoek je een uitdagende en leuke baan in de installatietechniek dan is dit wat voor jou!!

Aqua+ werkt projectmatig en hecht veel waarde aan een betrokken houding en een flexibele instelling. Je bent gemotiveerd en hebt de ambitie je verder te ontwikkelen tot zelfstandig sprinklermonteur. Klantgerichtheid, oog voor kwaliteit en een goede samenwerking met je collega’s zijn voor jou vanzelfsprekend. Je verricht de werkzaamheden veelal op hoogte dus hoogtevrees is jou onbekend. In verband met het reizen naar de projectlocaties ben je in het bezit van Rijbewijs B. Aqua+ werkt in heel Nederland. Als hun projecten in het westen van het land zijn moet het geen probleem zijn om hier met je collega’s te overnachten. Aqua+ verzorgt voor jou het hotel, eten en drinken. Je vertrekt maandagmorgen vroeg uit Goor en komt donderdagmiddag terug. De vrijdag ben je dan vrij.

Over het bedrijf

Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties. Zij zien sprinklers als de ultieme vorm van brandbeveiliging ter bescherming van mensen en goederen en dragen hun specialisme breed uit, onder andere met de Rudolf Walhof Foundation. Aqua+ neemt bovendien haar verantwoordelijkheid voor de gevolgen van haar bedrijfsvoering voor mens en milieu zeer serieus.

Functie eisen

Ben jij technisch onderlegd, bereid om een vak te leren en flexibel ingesteld?

Aqua+ vindt de ontwikkeling van de medewerkers erg belangrijk. Als je bij Aqua+ aan de slag gaat word je begeleid en doorloop je een uitgebreid en gestructureerd opleidingstraject om je vakbekwaam te maken in je werk.
Enkele onderdelen van dit opleidingstraject zijn:

- Veiligheidscertificaat VCA Basis/VOL-VCA;
- Monteurscursus VSI-A;
- Training heftruck;
- Training hoogwerker.

Na een gedegen interne opleiding en voldoende werkervaring kun je zelfstandig aan het werk en eventueel leiding geven aan één of meerdere collega’s en coördineer je montagewerkzaamheden op het project.

Wat wij bieden

Aqua+ bied een veelzijdig en verantwoordelijk werk in een prettige werksfeer, met een goede beloning en gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder:

- aantrekkelijke bonusregeling (voorwaardelijk)
- 8% vakantiegeld
- 25 vakantiedagen
- 13 adv-dagen

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden