In Person header2.jpg

Constructie lasser

Deel deze vacature
  • Plaats HENGELO OV
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Zoals men bij Enerpac zegt; wat je op Discovery ziet maken wij hier in Hengelo. Je gaat lassen aan de meest bijzondere projecten voor heavy lifting.
Jij kunt jouw kunsten dagelijks in praktijk brengen als meester in de multi layer co2 las in grote plaatdiameters. Andere collega's gingen jou al voor met hun bijdrage aan projecten als London Eye, Las Vegas High Roller observation wheel, The Golden Horn Metro Bridge en vele anderen. Leg jij jouw hand aan de volgende?

Over het bedrijf

Enerpac is een grote naam in de ontwikkeling en vervaardiging van hydraulisch gereedschap. Enerpac heeft een zeer compleet assortiment van producten die gebruikmaken van hoge druk hydrauliek. Door de grote keuze in Enerpac hydraulische gereedschappen worden Enerpac producten toegepast in de bouw, industrie, infrastructuur, offshore, chemie en petrochemie.

Functie eisen

Wij verwelkomen jou van harte wegens jouw jarenlange ervaring als CO2 lasser. Jij weet als geen ander hoe te werken volgens WPS en het nodige voorwerk te verrichten, zoals schoonslijpen en voorverwarmen, om jouw werk kwalitatief te kunnen afleveren. Veilig werken voor jezelf en de mensen in jouw omgeving is voor jou vanzelfsprekend, en wat je van de mensen om je heen mag verwachten.

Wat wij bieden

Bij Enerpac werk je niet alleen met prima arbeidsvoorwaarden maar werk je in jouw team aan projecten waar je trots op kunt zijn. Samen werk je bovendien veilig volgens Amerikaanse normen en kun je continu werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten die worden gecertificeerd. Jij maakt Enerpac trots met jouw unieke kwaliteiten die bijdragen aan de schitterende eindresultaten die je terug ziet over de hele wereld.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Capelle aan den IJssel, Rhijnspoor 231 Capelle aan den IJssel

Rhijnspoor 231
2901 LB Capelle aan den IJssel
010 - 258 17 77

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden