In Person header2.jpg

Allround monteur technische dienst

Deel deze vacature
  • Plaats OLDENZAAL
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van reparaties (storingen), preventief onderhoud en uitbreidingswerkzaamheden aan machines en diverse installaties. Je spoort adequaat en efficiënt storingen op en verheipt deze.

- Je treedt op als aanspreekpunt voor Productie ten aanzien van machineverstoringen

- Je herstelt, voor zover mogelijk direct, storingen en dreigende mankementen. Je handelt deze conform procedure af.

- Je voert periodieke inspecties uit en beoordeelt de staat van onderhoud en veiligheid aan de hand van controlelijsten.

- Je begeleidt operators naar zelfsturendheid en het verrichten van eerstelijns onderhoud door training en instructive.Als All-round Monteur word je tevens ingezet in projecten. Dit betreft onder andere het plaatsen en/of modificeren van machines en installaties. Je zet je hierbij in om de gevraagde planning te realiseren en rapporteert bevindingen ten aanzien van het onderhoud aan de projectleider. Het werken met een ERP system is jou niet vreemd. Je doet voorstellen ter verbetering van technische installaties teneinde het machinepark goed te ondehouden en verder te optimaliseren. Je bent een teamplayer en begeleidt bijvoorbeeld ook stagiaires en externen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Kortom een veelzijdige en zelfstandige functie waarbij je jouw technische kennis en werkervaring ten volste toe kunt passen. Heb jij zin om aan de slag te gaan in een dynamische technische omgeving die volop kansen biedt, reageer dan vooral!

Over het bedrijf

Vernay; een prachtig international bedrijf waar technoligie en techniek een hoofdrof spelen. Wereldwijd actief in de ontwikkeling en productie van technische rubberpreciseproducten. Dit onder andere op het gebied van automotive, medische en huishoudelijke apparaten. Werken in de wereld van Vernay bidet kansen en mogelijkheden: persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding staan central in je loopbaan.

Functie eisen

- Opleiding Mechatronica of MBO-4 Elektrotechniek/WTB.

- Je beschikt over minimal 3 jaren aantoonbare werkervaring in een productie omgeving bij voorkeur aangevuld met werkervaring op het gebied van Assemblage machines

- Je hebt door middle van opleiding en/of relevante werkervaring kennis opgedaan van elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en besturings (PLC) - techniek.

- Een VCA-veiligheidscertificaat is een pré.

- Basisvaardigheid om te communiceren in de Enelse en Duitse taal.

- Competenties: proactief, probleemanalyserend, oplossingsgericht, resultaatgericht, gedreven.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden