In Person header2.jpg

Inpakker

Deel deze vacature
  • Plaats NIJVERDAL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Houd jij van een opgeruimde werkplek, beschik jij over verantwoordelijkheidsgevoel en heb je ervaring met het bedienen van een palletwagen? Lees dan snel verder! Jij bent verantwoordelijk voor het stapelen, wikkelen en verplaatsen van de geproduceerde flessen en jerrycans. Daarnaast houd je de kwaliteit van de producten in de gaten en signaleer je afwijkingen aan het product of de machines.

Over het bedrijf

Het produceren van geblazen kunststof verpakkingen is hetgeen waar onze opdrachtgever zich 24-7 mee bezig houdt. Door de grote afwisseling aan machines kan onze opdrachtgever zowel enkele, dubbele, als viervoudige verpakkingen blazen, variërend van een inhoud van 100 ml tot en met 30 liter. Hun klanten komen onder andere uit de automotive, chemicaliën, food en agrarische markt. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van klant specifieke producten voor verschillende markten, daarnaast hebben zij ook hun standaard assortiment.

Functie eisen

Je bent kwaliteitsgericht en gemotiveerd. Je vindt het geen probleem om in ploegen te werken. Je gaat aan de slag in een 3-ploegendienst (6.00-14.00 uur / 14.00-22.00 uur / 22.00-6.00 uur) of in een 5-ploegendienst (2 vroege diensten, 2 late diensten, 2 nachtdiensten, 4 dagen vrij). Wegens bedrijfsprocessen is het belangrijk dat je minimaal 1.75m lang bent en je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Is deze functie helemaal wat voor jou? Wil je meer weten of meteen solliciteren? Wij, Jan Willem en Esther van In Person Rijssen, komen graag met je in contact. Stuur een mail naar rijssen@inperson.nl, bel naar 0548-813 832 of kom langs aan de Enterstraat 9a.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden