In Person header2.jpg

Monteur buitendienst

Deel deze vacature
  • Plaats TILBURG
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Tolsma –Grisnich is gevestigd in Emmeloord (Flevoland) maar werken internationaal. Voor de regio Tilburg en omstreken zijn wij op zoek naar een monteur. Is deze veelzijdige functie jou op het lijf geschreven?

Als monteur ga je je bezig houden met installatie-, service en/of onderhoudswerkzaamheden aan was en transporteerinstallaties. Je ziet knelpunten en of storingen en draagt eigen voorstellen voor verbetering aan. Je werkt samen met lokale monteurs en wordt gefaciliteerd vanuit het hoofdkantoor in Emmeloord of vanuit de vestiging in Steenbergen. Je hebt nauw contact met je collega’s vanuit het hoofdkantoor. Je hebt affiniteit met de agrarische sector, bent commercieel en communicatief goed onderlegd. Je zorgt voor rapportages en administratie. Naast de Nederlandse taal kun je je redden in het Engels en Duits (Frans is een pré).

Over het bedrijf

Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient onze relatie haar klanten met bewaartechnieken voor agrarische producten. Met hoogwaardige maatwerk-oplossingen en een intensieve proces-begeleiding ontzorgt zij haar klanten volledig.

Functie eisen

Wij vragen van jou een afgeronde MBO opleiding richting techniek. Je hebt enkele jaren ervaring als (buitendienst) monteur. Je bent bereid om internationaal te reizen. Je bent in hebt bezit van VCA VOL of bereid deze te behalen.

Wat wij bieden

In deze functie kun je als supervisor worden aangewezen om in projectvorm werkzaamheden te begeleiden. Je krijgt een uitdagende positie binnen een gezonde organisatie met doorgroeimogelijkheden.

Meer weten over de vacature? Neem dan contact op met In Person in Emmeloord! Telefoonnummer 0527-616272 of mail naar emmeloord@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden