In Person header2.jpg

Sales Engineer

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Jij bent commercieel en technisch ingesteld en hebt aan een half woord genoeg. Jij staat je mannetje in een sales support team en jij levert maatwerk aan klanten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Sales Engeneer?

Je ontwerpt installaties voor de bewaring van agrarische producten. Je werkt offertes en calculaties uit. Je ondersteunt verkopers en agenten wereldwijd op technisch, commercieel en organisatorisch gebied. Je onderhoudt contacten met klanten van offerteaanvraag tot contract. Je verwerkt orders in het ERP pakket. Je borgt een goede overdracht van projecten naar productie en installatie. Je bent medeverantwoordelijk voor het commerciële proces waarbinnen de taken moeten worden uitgevoerd. In het sales support team draag je bij aan een constructieve onderlinge samenwerking en duidelijke communicatie. Je bent actief betrokken bij het innovatieproces voor bestaande en nieuwe producten.

Over het bedrijf

Overal ter wereld zie je het effect van jouw werk terug. Vraag aardappel- en uienboeren waar ook ter wereld met welke machines zij het liefste werken, je hoort standaard één naam: Tolsma – Grisnich. Tolsma- Grisnich is dé specialist op het gebied van bewaar- en koeltechnieken van de agrarische producten. Wil jij mee werken aan hét proces van het hoogste bewaarrendement van de aardappelen, uien en wortelen?

Functie eisen

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde technische MBO-4 of HBO opleiding. Je hebt interesse in disciplines als lucht & koeltechniek en elektrotechniek. Je beschikt over minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt goede kennis van ERP-systemen, Word en Excel. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je bent nauwkeurig, stressbestendig en een teamspeler.

Wat wij bieden

Wat krijg je er voor terug?

Een inspirerende, kansrijke internationale werkomgeving. Een trotse en nuchtere cultuur met enthousiaste en betrokken collega’s die staan voor hun taak. Goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een goed marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden