In Person header2.jpg

Timmerman buitendienst

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Jouw dag ziet er elke dag anders uit. Je werkt op locaties door heel Nederland om de woningen bewoonbaar te maken. Jij weet als geen ander het belang van het behalen van de deadline en doet hier in samenwerking met jouw collega’s alles aan dit waar te maken. Jouw dag bestaat uit het aftimmeren en opbouw werkzaamheden. Je plaatst verdiepingsvloeren, kozijnen, topgevels, binnenwanden, zoldervloeren, goten en dak elementen. Tevens leg je dakpannen en zet je Ytong (begane grond).

Over het bedrijf

De mooiste prefabwoningen van Nederland? Deze worden gebouwd in Emmeloord!

Wil jij meewerken aan de bouw van luxe prefabwoningen? Dan ben je bij Groothuisbouw aan het juiste adres. Groothuisbouw ontwerpt en bouwt prefabwoningen van A tot Z. Wanneer jij een vrijstaande prefabwoning ziet staan in Nederland is het een grote kans dat deze in de Noordoostpolder is gebouwd.

Functie eisen

Wij verwachten van jou dat je minimaal 2 jaar werkervaring hebt als timmerman binnen de woningbouwsector. Je bent in het bezit van VCA en woonachtig in de regio Zwolle / Wezep. Je bent initiatief rijk, hebt plezier in je werk, bent klantgericht en kan goed samenwerken.

Wat wij bieden

Binnen Groothuisbouw staan ze open voor eigen initiatieven en zijn ze gericht op de ontwikkelingen van je eigen competenties. Wij bieden een stabiele werkomgeving, een uitstekend salaris en een gezellig team is wat zij de normaalste zaak van de wereld vinden. Omdat Groothuisbouw zo’n goede naam opbouwt zit de portefeuille al vol tot 2019; volop werk dus!

Kortom; een prachtige plek om bij te dragen aan het doel van Groothuisbouw.

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden