In Person header2.jpg

Lasersnijder / Operator

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Wil jij aan de slag bij dé producent van onder andere grootkeuken meubilair, bakwanden en werk-spoeltafels? Ben jij de enthousiaste persoon die van uitdagingen houdt en denkt in oplossingen? Lees dan snel verder!

Vanwege groei binnen onze opdrachtgever is er plek voor een Laser Snijder / Operator. Heb jij ervaring in de metaalbranche en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een bruisend bedrijf? Twijfel dan niet en bel ons dan direct op telefoonnummer 0527-616272.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Je vind het geen probleem om vroeg op te staan want rond 07.00 uur kom je binnen en start je je werkdag eerst met een kop koffie/thee. Om 07.30 uur is het tijd om aan het werk te gaan. Doordat deze functie uitdagend en dynamisch is, is geen dag het zelfde. Je houdt je met verschillende taken binnen deze functie bezig. Jij bent dé persoon die alles weet van de Amada Alpha hybride lasersnijder. Het beladen, bedienen, ontladen en onderhouden van deze machine is jou niet onbekend en geheel toevertrouwd. Je beheert de voorraad plaatmateriaal en denkt mee in technische uitdagingen op lasersnij gebied. Is het erg druk op de plaatwerkafdeling dan assisteer jij ook bij overige werkzaamheden zoals kanten en knippen. Om 16.30 uur zit jouw werkdag er op. Is het druk dan blijf je natuurlijk nog wat langer, want jij gaat voor resultaat en gaat pas met een goed gevoel naar huis als het werk af is.

Over het bedrijf

Onze relatie is een ervaren en moderne onderneming binnen de roestvaststaal branche. Zij biedt fraaie roestvaststaal oplossingen in combinatie met kunststof voor horeca, detailhandel, bedrijfskantines, instellingen, laboratoria, opleidingsinstituten en particulieren. Het bedrijf levert zowel standaard- als maatwerkproducten, waarbij gebruik gemaakt word van een modern computergestuurd machinepark met diverse CNC gestuurde machines.

Functie eisen

Wie ben jij?

Je hebt een MBO opleiding afgerond in de technische sector. Bij voorkeur richting metaaltechniek/plaatwerk/werktuigbouwkunde. Of je hebt deze kennis opgedaan door werkervaring. Je bent praktisch en creatief ingesteld en hebt goed technisch inzicht.

Net je opleiding afgerond? Of wil je een BBL opleiding doen? Neem dan vooral ook contact met ons op!

Wat wij bieden

Natuurlijk krijg je ook iets van ons terug!

- Mogelijkheid tot een interne opleiding en doorgroeien binnen het bedrijf.
- Binnen het bedrijf hangt een fijne werksfeer en een informele maar
professionele cultuur.
- Goede arbeidsvoorwaarden, cao Metaal en Techniek.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en nieuwsgierig geworden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden