In Person header2.jpg

Voorbereider Elektra

Deel deze vacature
  • Plaats ZEEWOLDE
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Zoek jij een baan in de prefab beton en lijkt het je leuk om de voorbereidende werkzaamheden voor de Elektra te doen? Dan is dit een een hele leuke functie!

Je houdt je bezig met het plaatsen en op maat maken van de buizen die worden gebruikt om de elektra aan te leggen. Vanaf tekening weet jij precies te herleiden waar de buizen moeten komen en zorg je ervoor dat dit binnen de gestelde tijd gedaan wordt.

Over het bedrijf

Beton is bijzonder. Geen ander materiaal ontwikkelde zich zo snel. Dit bedrijf ziet de vele mogelijkheden van beton vooral in prefab toepassingen. Zeker in een tijd waarin de vraag naar meer duurzame bouwprocessen groeit.
Ze produceert en monteert prefab betonwanden voornamelijk voor de luxe woningbouw. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste technologie, zoals stalen verwarmde kanteltafels en een geheel in de zomer van 2016 vernieuwde betoncentrale.

Functie eisen

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren is het handig om ervaring met het lezen van tekeningen te hebben. Verder is het van belang dat fysiek werk geen probleem is (je staat en loopt veel). Ben jij enthousiast? Reageer dan z.s.m., voordat wij de functie hebben ingevuld!

Wat wij bieden

Een leuke baan met ontwikkelmogelijkheden en een lang dienstverband met kans op vast. Een goed uurloon, super leuke werksfeer in een jong team en een mooi product om aan mee te werken!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden