In Person header2.jpg

Supervisor Bolk Logistics Hengelo

Deel deze vacature
  • Plaats HENGELO
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de ploegen dan moet je denken aan een groep van 10-15 personen maximaal per groep. Bij drukte indien nodig niet bang zijn om een keer zelf op de heftruck te springen. Voorbereidende werkzaamheden horen en ook bij zoals het laden en lossen. Inzicht hebben is belangrijk want als supervisor moet je ‘ruimte creëren in het warehouse. En qua laadploeg houd het in, waar zetten we welke vracht klaar zodat het snel en efficiënt verloopt.

Kan jij onder stress werken? En heb jij het in je om een ploeg aan te sturen? Solliciteer dan nu en wie weet ben je dan binnen kortste keren werkzaam bij een van de succesvolste transportbedrijven in de regio!

Over het bedrijf

Door heel Europa kom je de groene vrachtwagens tegen met het gele logo van Bolk transport. De vrachtwagens vervoeren zowel kleine als grote producten.
Zelfs projecten van 150 ton weten zij op tijd bij het juiste adres af te leveren. Al meer dan 80 jaar staan zij bekend als betrouwbare, innovatieve, betrokken, en vakkundige transporteur. Buiten het feit dat zij veel gebruik maken van het Europese wegennet leveren zij over het water. Bolk transport is van oudsher een groot familie bedrijf met veel loyale werknemers die vele dienstjaren al mee draaien.

Niet alleen is Bolk transport goed in het transporteren van goederen maar ook in het opslaan ervan. Zo hebben zij als onderdeel Bolk logistics gevestigd aan de havenzijdeweg in Hengelo. Hier bemannen zij het warehouse van Akzo zout in een van de lodingsdoks. Akzo zelf zit in het naastgelegen pand. Voorheen had Akzo de opslag en het transport in eigenbeheer, momenteel willen zij zich meer richten op de productie dus hebben zij het zout afgestoten aan Bolk logisch. Zij beheren een grote opslag ruimte waar al het zout terecht komt van Akzo. Op de pallets komt het zout terecht die bedoeld is voor de voedingsindustrie. Jij kan onderdeel worden van Bolk en er voor zorgen dat alle klanten worden voorzien van zout!

Functie eisen

– Je hebt sterke leidinggevende capaciteiten
– Je bent stressbestendig
– Je hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
– Je bent communicatief vaardig

Wat wij bieden

- Een schone en veilige werkomgeving
- Goed salaris
- Doordat je in een ploegendienst werkt heb je veel keus om je vrije tijd in te delen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden