Medewerker buffet

Over de functie

Ga jij graag aan de slag in een functie waarbij je het werken in een restaurant kunt combineren met het presenteren en het tijdig aanvullen van gerechten? Dan komen wij graag in contact met jou!

Als Medewerker buffet werk je in een van de standhoudersrestaurants waar wij jaarlijks duizenden bezoekers een zeer gastvrije beleving laten ervaren. Je staat samen met een aantal collega's in het restaurant en je voornaamste taak is het begeleiden van de gasten langs het buffet. Je vertelt wat de gerechten zijn, houdt het buffet netjes, vult het buffet zo nodig aan en je schept bepaalde gerechten op.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande functie? Stuur dan je motivatie + CV naar gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 0183-699057!

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Horeca/Toerisme/Cultuur
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: GORINCHEM

Over het bedrijf

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

U kunt gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden door de hal, congreszalen en vergaderzalen af te huren voor uw eigen evenement. Ons gespecialiseerde team denkt graag met u mee over de invulling en is in staat u van A tot Z te ontzorgen in uw voorbereidingen. Ons doel? Een “Easy” en life changing beleving voor bezoekers, exposanten, partijen en bijbehorende communities.

Functie eisen

Wij zoeken mensen die zich herkennen in de onderstaande punten:

- Je bent dienstverlenend ingesteld;
- Je bent flexibel beschikbaar;
- Je bent enthousiast, gemotiveerd, vrolijk en makkelijk in de omgang;
- Je weet van aanpakken en werkt graag met collega's;
- Je hebt een representatief voorkomen;
- Ervaring is geen vereiste. Wij bieden een training aan voordat je begint.

Wat wij bieden

- Dynamische en inspirerende werkomgeving;
- Leuk team met collega's;
- Eten wordt door ons aangeboden tijdens beurzen en evenementen;
- Uren en dagen zijn in overleg;
- Mogelijkheid vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Zoektermen: buffet/ Gorinchem/ restaurant/ beurzen/ evenementen/ events/ Metavak/ Familiedagen/ Vuren/ Dalem/ Werkendam/ Sleeuwijk/ Raamsdonksveer/ Geertruidenberg/ Hank/ Dussen/ Schoonhoven/ Rijswijk Nb/ Vianen

Contactgegevens vestiging Gorinchem

Consultant

 • 68 degrees Evenementenhal Gorinchem
 • 0183 - 69 90 57
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden