In Person header2.jpg

Heftruckchauffeur

Deel deze vacature
  • Plaats EINDHOVEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, in de juiste aantallen, op de goede locatie aan de sealmachine komt te staan. Spotta heeft 4 machines en als heftruckchauffeur ben jij gedurende de hele shift verantwoordelijk voor de juiste en volledige bevoorrading van productie aan jouw machine.

Over het bedrijf

Wil jij werken als heftruckchauffeur bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Heftruckchauffeur bij Spotta Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het aanrijden van de te verspreiden folders naar de sealmachines.

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik jij over een flexibele instelling. Je bent namelijk werkzaam in een 3 ploegen cyclus die start op dinsdagmiddag 14:00 en eindigt op zondagochtend 6:00. Het kan ook voorkomen dat er op zondagen en feestdagen gewerkt wordt.

Verder is het belangrijk dat je kan hoofdrekenen en de Nederlandse of Engelse taal goed beheerst. Vanzelfsprekend ben je voor de functie als heftruckchauffeur in bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie als Heftruckchauffeur in de productie bij Spotta.

Het aantal uren per week ligt rond de 37,50 uur. Reiskosten worden vergoed vanaf 11 km enkele reis met een maximum van 30 km.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de bedrijfsregeling van Spotta.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Eindhoven, Steenoven 19 Eindhoven

Steenoven 19
5626 DK Eindhoven
040-2620495

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden