In Person header2.jpg

Reachtruckchauffeur

Deel deze vacature
  • Plaats UTRECHT
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, in de juiste aantallen, op de goede locatie aan de machine komt te staan. Spotta heeft meerdere productiemachines en als reachtruckchauffeur ben jij gedurende de hele shift verantwoordelijk voor de juiste en volledige bevoorrading van productie aan jouw machine.

Over het bedrijf

Wil jij werken als reachtruckchauffeur bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Reachtruckchauffeur bij Spotta Utrecht. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het aanrijden van de te verspreiden folders naar de machines.

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik jij over een flexibele instelling. Je bent namelijk werkzaam in een rooster welke plaats vinden in een 3 ploegen cyclus. Jouw inzet zal plaats vinden tussen dinsdag en zaterdag maar afhankelijk van de drukte mogelijk ook op zondag en op feestdagen.
Verder is het belangrijk dat je kan hoofdrekenen en de Nederlandse of Engelse taal goed beheerst. Vanzelfsprekend ben je voor de functie als reachtruckchauffeur in bezit van een geldig reachtruckcertificaat.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie als Reachtruckchauffeur in de productie bij Spotta. Als je in bezit bent van een heftruckcertificaat wordt je mogelijk ook op deze functie ingezet.

Reiskosten worden vergoed vanaf 11 km enkele reis met een maximum van 30 km.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de bedrijfsregeling van Spotta.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden