In Person header2.jpg

HR Consultant / Intercedent

Deel deze vacature
  • Plaats Almelo
  • Vakgebied Human Resources / Arbeidsbemiddeling
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast

Over de functie

Voor onze locatie in Almelo zijn we op zoek naar een HR/Inhouse Consultant die écht weet wat er moet gebeuren om onze vacatures zo goed en efficiënt mogelijk in te vullen. Je hebt een duidelijke visie en gaat vol enthousiasme aan de slag en bent het aanspreekpunt voor de uitzendkracht en de klant. Jij bent in staat aan te voelen wat de uitzendkracht of klant wil. Als HR Consultant ben jij in de lead en krijg jij de kans om mede het HR team op te bouwen. Hierin neem jij ook de verantwoordelijkheid om onze uitzendkrachten op een goede manier te begeleiden, ondersteunen en voorzien van de juiste informatie. Je kijkt altijd naar de toekomst en bent constant bezig met het verbeteren van je eigen resultaten en die van de vestiging.

Binnen In Person ga je veel doen en leren maar voor jou is het allerbelangrijkste; Je vindt het geweldig om mensen aan een mooie baan te helpen en bij onze opdrachtgevers de beste kandidaat te plaatsen. Dit alles op jouw eigen persoonlijke manier.

Je zorgt daarnaast voor een perfecte personeelsplanning en weet elke dag je personeel- en klantenbestand helemaal up to date te houden. Je gaat coaching, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met de uitzendkrachten en treedt op als HR Professional. Wanneer je een gedreven kandidaat vindt, stel je deze voor bij jouw opdrachtgevers. Je gaat afspraken maken voor jouw sales collega’s en spot commerciële kansen. Je leest graag veel over regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving en deelt deze om anderen te laten groeien. Kortom je gaat veel doen om een mooie bijdrage te leveren aan een positief resultaat voor In Person Almelo.

Over het bedrijf

Wat is het nou dat In Person zo bijzonder maakt? Die vraag wordt ons vaak gesteld en kent maar één antwoord: ‘Bij In Person werk je niet, dat ben je.’ De ultieme drive en mentaliteit om de beste te willen zijn maakt ons onderscheidend. Of het nou om het eerste contact met prospects gaat, in de implementatietrajecten bij nieuwe klanten of in de werving: het In Person DNA komt in elk detail terug. Jij weet net als wij dat elk detail bepalend is voor succes. Voor ons kantoor in Almelo zijn we op zoek naar een bevlogen HR consultant die samen met ons Nederland In Person helpt te maken.

Functie eisen

De belangrijkste dingen hebben we al genoemd, maar hier nog even alles op een rijtje: Wij zijn op zoek naar een energieke HR Consultant die overal wat van vindt en gedreven wordt door verandering. Je mag jezelf, door je brede kennis en ervaring, een HR Professional noemen en dat straal je ook uit! Je gaat samen met anderen voor resultaat en kwaliteit en je hebt veel respect voor het nakomen van gemaakte afspraken. Je hebt een hekel aan middelmaat en wilt (samen met ons) echt het verschil maken. Verder heb je HBO werk- en denkniveau, 1-3 jaar werkervaring in de uitzendbranche en een groot netwerk in de omgeving van Almelo.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden