In Person header2.jpg

Medewerker assemblage

Deel deze vacature
  • Plaats ZEVENAAR
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als Assemblage medewerker ben jij verantwoordelijk voor een perfect product dat uiteindelijk wordt gemonteerd in de allernieuwste vrachtwagens. Jij hebt daarom een belangrijke rol in het assemblageproces. De hightech spuitgietmachines, in de productie maken de kunststof producten, deze producten worden door een robotarm uit de spuitgietmachine gehaald en op de lopende band gelegd. Vanuit de productie komen de kunststof onderdelen via een kettingbaansysteem op de afdeling assemblage terecht waar zij verder in elkaar gemonteerd dienen te worden.

Jij bent in het proces verantwoordelijk voor:
- checken van de producten of deze aan de kwaliteitseisen voldoen
- het in elkaar monteren van kunststof onderdelen
- verrichten van kwaliteitscontroles
- inpakken van gereed product.

Over het bedrijf

Het bedrijf RPC is één van 's werelds grootste producenten van kunststof producten. Wereldwijd worden er producten gefabriceerd voor een groot aantal sectoren. In Nederland vindt de productie onder meer plaats bij RPC Promens in Zevenaar. Bij RPC Promens worden door spuitgietmachines onderdelen gemaakt voor de grootste automerken ter wereld, zoals Volvo en Scania. Om de komende jaren nog beter te worden en verder te groeien zoeken wij per direct productiemedewerkers om ons team te komen versterken.

Functie eisen

Als assemblage medewerker ben je een belangrijke schakel binnen RPC Promens. Jou persoonlijkheid is te kenmerken als pro-actief en een echte teamplayer. RPC Promens is een sociaal bedrijf waar mensen gemakkelijk contacten opbouwen. Jij bent enthousiast en hebt zin om ons team te komen versterken. Jij snapt dat alleen de allerhoogste kwaliteit telt en dat jij daarin een belangrijke rol speelt, als gevolg daarvan werk jij uiterst nauwkeurig en met alle verantwoordelijkheid en betrokkenheid.

Op de afdeling assemblage wordt er in dagdienst van 0730 tot 1600 uur gewerkt. Wij zijn op zoek naar kandidaten die van maandag tot en met vrijdag beschikbaar zijn.

Wat wij bieden

Een functie binnen een Hecht team. 40 uur in de week werk. Werk voor langere tijd. Werken in dagdiensten.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Zevenaar, Einsteinstraat 22 Zevenaar

Einsteinstraat 22
6902 PB Zevenaar
0316 - 752 210

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden