In Person header2.jpg

Spuitgieter

Deel deze vacature
  • Plaats ALMELO
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als spuitgieter ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines. Als geen ander weet jij welke samenstelling nodig is voor de ontwikkeling van het product. De slangen pikken de door jou ingevoerde samenstelling op en smelten dit samen tot de juiste substantie, om aan de wensen van de klant te voldoen. Het is belangrijk om te weten wat er nodig is. Je kan je vast voorstellen dat het veel verschil maakt of de emmer bestand moet zijn tegen een koude of warme omgeving en dat er verschil zit in het aantal kilo’s wat de emmer moet dragen. Verder worden de kleuren en de labels door jou toegevoegd in het productieproces. Als laatste controleer je de producten nauwkeurig en bepaal je of het eindproduct gebruikt kan worden.

Over het bedrijf

Hk Plastics is als familiebedrijf al 40 jaar een ervaren speler binnen de verpakkingsindustrie. In 2016 is HK Plastics onderdeel geworden van Dijkstra Plastics. De gemoedelijkheid onder de mensen bij HK Plastics is nog altijd terug te zien in het bedrijf, het wordt gezien als een grote familie. HK Plastics maakt emmers in alle soorten en maten, van het emmertje voor je fruitsalade tot de emmer voor hondenbrokken, de mayonaise emmers van Remia, emmers voor frituurvet en muurverf. In de productie werken zij in een 3 ploegensysteem, elke ploeg bestaat uit 11 personen.

Functie eisen

- Spuitgiet opleiding (afgerond)
- Woonachtig Almelo e.o.
- Kennis van hygiëne regelementen is een pré
- Teamplayer
- Willen werken in een 3 ploeg
- 07.00 – 15.00
- 15.00 – 23.00
- 23.00 – 07.00
- Verantwoordelijk
- Accuraat
- Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
- Beschikbaar op zaterdag in overleg

Wat wij bieden

Een stabiele en schone werkomgeving bij een gerenommeerde organisatie. De mentaliteit binnen het bedrijf is heel gemoedelijk. We bieden je een verantwoordelijke functie. HK Plastics heeft veel doorgroei mogelijkheden, kortom een bedrijf met veel toekomst perspectief. Ben jij net zo enthousiast als wij? Reageer dan NU!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden