In Person header2.jpg

Productiemedewerker plus

Deel deze vacature
  • Plaats ALMELO
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Wil jij een stapje meer zetten dan de rest en wil je je ontwikkelen binnen een mooie onderneming dan is dit je kans, HK Plastics is op zoek naar JOU! De werkzaamheden zijn onder andere het opstapelen van de emmers, beugelen, bevoorraden, verpakken en controleren van de producten op kwaliteit. Je loopt continu tussen de machines om goed te monitoren en zodoende de productie in goede banen te laten lopen. De ploegen zijn opgebouwd uit 7 productiemedewerkers en 4 spuitgieters. Wanneer jij als productiemedewerker net dat stapje meer doet dan wil HK Plastics je graag een opleiding aanbieden tot spuitgieter of heftrucker. Dus denk mee en toon initiatief.

Over het bedrijf

Hk Plastics is als familiebedrijf al 40 jaar een ervaren speler binnen de verpakkingsindustrie. In 2016 is HK Plastics onderdeel geworden van Dijkstra Plastics. De gemoedelijkheid onder de mensen bij HK Plastics is nog altijd terug te zien in het bedrijf, het wordt gezien als een grote familie. HK Plastics maakt emmers in alle soorten en maten, van het emmertje voor je fruitsalade tot de emmer voor hondenbrokken, de mayonaise emmers van Remia, emmers voor frituurvet en muurverf. In de productie werken zij in een 3 ploegensysteem, elke ploeg bestaat uit 11 personen.

Functie eisen

- Woonachtig Almelo e.o.
- Kennis van hygiëne regelementen is een pré
- Teamplayer
- Willen werken in een 3 ploeg
07.00 – 15.00
15.00 – 23.00
23.00 – 07.00
- Verantwoordelijk
- Goede beheersing Nederlandse taal
- Beschikbaar op zaterdag in overleg

Wat wij bieden

Een stabiele en schone werkomgeving bij een gerenommeerde organisatie. De mentaliteit binnen het bedrijf is heel gemoedelijk. Jij bent onderdeel van een team en samen zorgen jullie dat er voldoende wordt geproduceerd. HK Plastics biedt doorgroeimogelijkheden doormiddel van een opleiding tot spuitgieter of heftrucker. Ben jij net zo enthousiast als wij? Reageer dan NU!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden