In Person header2.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats NIJKERK
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Duizenden mensen in de zorg tot dienst zijn, voor minder sta jij niet op. Dankzij jou werken onze zorgverleners in schone werkkleding en liggen patiënten onder frisse lakens. Jij weet als geen ander dat hygiëne van levensbelang is in zorginstellingen en die verantwoordelijkheid pak jij met beide handen aan.
Als productie medewerker in de wasserij ontvang jij het gebruikte wasgoed van verschillende klanten en sorteert dit. Vervolgens wordt het grondig gewassen en gedroogd. Het schone wasgoed wordt geperst, verzendklaar gemaakt, op rolcontainers geladen en geretourneerd naar de klant.

Over het bedrijf

CleanLeaseFortex is dé specialist in integraal textielbeheer. Vanuit 20 locaties in Nederland en België verzorgen zo’n 2.000 medewerkers textiellogistieke diensten voor de gezondheidszorg en de horeca & recreatie, en industrie. Onze organisatie mag zich koploper noemen, een positie die gebaseerd is op een heldere ondernemingsvisie, zuiver inzicht in de processen en een transparante aanpak. Bij CleanLeaseFortex gaat het niet alleen om het product of de dienst. De gehele organisatie, de processen en de klantrelatie zijn onderwerp van onze kwaliteitszorg.

Functie eisen

Productiemedewerkers in de wasserij zijn echte doorzetters. Je bent fysiek fit zodat je gemakkelijk het gebruikte wasgoed uitlaadt en wast. Soms een beetje een ‘dirty job’, maar jij haalt je neus er niet voor op. Verder werk je gestructureerd en nauwkeurig zodat de juiste wasgoed bij elkaar gesorteerd is en de correcte wasprogramma krijgt.

Wat wij bieden

Zie jij je kans schoon? Solliciteer dan direct! Je kan bij ons fulltime aan de slag. Er zijn alleen dagdiensten en de locatie ligt op een centrale plek in Nijkerk. Heb je nog vragen? Bel me gerust! Ik ben Miranda van In Person en informeer je graag persoonlijk nog meer. Ik ben te bereiken via 06 139 888 17 of nieuwegein@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

In Person Nieuwegein: Nieuwegein, Erfstede 4A Nieuwegein

Erfstede 4A
3431 KH Nieuwegein
0620638279

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden