In Person header2.jpg

Fundering legger

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Je gaat deel uitmaken van een klein team en je zult elke dag werkzaam zijn met 1 vaste medewerker. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele funderingsproces. Doordat het een exclusieve manier is om een fundering te leggen ga jij samen met je vaste collega’s een groot deel van Nederland door om deze te voorzien van nieuwe funderingsvloeren.

Over het bedrijf

Voor een organisatie uit Rijssen zijn wij op zoek naar de juiste persoon die graag zijn of haar handen uit de mouwen wil steken. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het maken van funderingsvloeren. Het leuke aan deze openstaande functie is dat het geen gewone funderingsvloeren zijn maar deze funderingsvloeren worden op een unieke manier gemaakt. Met twee man in één dag. Dit doordat de basis van de fundering bestaat uit EPS delen en deze wordt volgestort met staalvezelbeton wat zich gemakkelijk laat egaliseren.

Functie eisen

Voor deze openstaande functie hoef jij geen gerichte afgeronde opleiding te hebben. Wel is het belangrijk dat jij van aanpakken weet. Je bent fanatiek in de dingen die je kunt en gaat leren, daarnaast beschik je over 2 rechterhanden en pak je dingen makkelijk op.

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of wil je meer informatie?
Neem dan snel contact op met Jan Willem of Esther van In Person Rijssen. Dit kun je doen door te bellen met 0548 613 832 / 06 83 63 36 22, te mailen naar rijssen@inperson.nl of kom langs aan de Enterstraat 9 A te Rijssen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden