In Person header2.jpg

Glaszetter

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Ben jij een enthousiaste en zelfstandig werkende glazenzetter die in deze functie werkt aan het netjes beglazen van houten ramen, deuren en kozijnen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een moderne productiehal voorzien van alles wat nodig is en waar je deel uit maakt van een team glaszetters. De werkomgeving is voorzien van alle moderne til faciliteiten om het beglazen zo efficiënt en ergonomisch te kunnen plaatsen. Een geconditioneerde omgeving om het glas onder ideale omstandigheden goed en netjes te kunne plaatsen.
Weet jij altijd de kitspuit netjes te bedienen? Dan is dit wellicht voor jou ‘de’ baan.

Je gaat aan het werk in de afmontagehal waar onze kwaliteitsproducten worden afgemonteerd en voorzien van glas. Je brengt hier het glas aan en kit de ruiten vervolgens netjes af. Het kan voorkomen dat een project roeden heeft. Ook hier weet je goed mee om te gaan.

Functie eisen

Ben jij een enthousiaste en zelfstandige medewerker die vooral in oplossingen denkt. Je bent collegiaal en iemand die nauwkeurig werkt en van aanpakken houdt. Je hebt een vakgerichte opleiding, met minimaal MBO niveau 2 diploma afgerond.

Wat wij bieden

Wil je meer informatie over deze vacature of wil je graag op de vacature reageren? Wacht dan niet te lang en neem contact op met In Person Rijssen, dit kan je doen door te bellen met Jan Willem of Esther op 0548 613 832. Ook kun je mailen naar rijssen@inperson.nl of loop binnen aan de Enterstraat 9a te Rijssen

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden