In Person header2.jpg

Inpakker Kerststollen

Deel deze vacature
  • Plaats VRIEZENVEEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wil jij er ook voor zorgen dat vele families tijdens het kerstonbijt genieten van een door jouw gemaakte kerststol? Omdat de kerstperiode eraan komt zijn we op zoek naar productiemedewerkers die willen helpen om te zorgen dat het kerstontbijt bij velen een succes wordt.

Jij bent verantwoordelijk voor het inpakken broden/kerststollen. Hierbij is het belangrijk dat jij kennis hebt van hygiëne regels en lichamelijk in goede conditie bent. Het werk is niet zwaar, maar je bent wel de hele dag fysiek bezig. Zo hoef je savonds in ieder geval de sportschool niet meer in. Kan jij werken in een ochtend-, middag-, of nachtdienst? Geef dit dan bij ons aan want er zijn veel mogelijkheden. De voorkeur gaat uit naar werken in een drie ploegendienst.

Over het bedrijf

Wat is er fijner dan de hele werkdag in de heerlijke geur te staan van net vers afgebakken broden?! Daar wordt je toch gelukkig van! Bij deze grote, nog steeds groeiende en landelijk opererende organisatie uit Vriezenveen is een leuke functie met verschillende doorgroeimogelijkheden vrij.
Deze bakkerij is gevestigd in Vriezenveen sinds 1937, daarnaast staat er nog een vestiging in Roosendaal sinds 1999. Kortom een werkgever die veel stabiliteit kan geven! Deze werkgever vindt het belangrijk dat er gehandeld wordt vanuit de klantverwachting. Verder staat bij deze mooie organisatie de voedsel en persoon – veiligheid hoog in het vaandel. Het beste product kan enkel voortkomen uit een top team, en hier wordt ook naar verloond. Instappen op deze functie levert een minimaal loon op van €11.25 per uur (vanaf. 22 jaar).

Functie eisen

-Het is belangrijk om eigen vervoer te hebben want het bedrijf is niet bereikbaar met openbaar vervoer.
-Tevens is het van belang dat je op de hoogte bent van de hygiëne regels, jij wilt toch niet dat iemand bijvoorbeeld een haar van jou in zijn/haar brood vindt?! Daarom staat hygiëne hoog in het vaandel.
-De voorkeur gaat uit om te werken in een drie ploegendienst, zodat alle kerststollen op tijd worden geproduceerd.

Wat wij bieden

Ben jij iemand die het geen probleem vindt om in ploegen te werken zodat jij ook regelmatig overdag vrij bent? En wil jij graag full-time aan de slag in deze fijne bakkerij samen met driehonderd andere leuke collega’s of werk je liever 2 dagen parttime? Reageer dan snel door een belletje te doen naar Robbert of Marloes, telefoonnummer 0546-711101 of mail je cv naar: vroomshoop@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Vroomshoop, Julianaplein 1 Vroomshoop

Julianaplein 1
7681 AX Vroomshoop
0546-711101

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden