Teamleider

Over de functie

Om de groei van de verpakafdeling verder vorm te geven zoekt Bobeldijk Food Group de ervaren teamleider die in het proces meewerkt, sturing geeft aan de mensen en de algehele afdeling meeneemt in de volgende fase van groei.
o Je bent de gedreven persoon die door middel van daadkracht, kennisoverdracht en door sturing te geven aan het team, de afdeling naar een hoger plan kan tillen.
o Je bent verantwoordelijk voor het op een zo’n efficiënt mogelijke wijze realiseren en organiseren van de verpakkingsplanning
o Je bent verantwoordelijk voor het op tijd klaar laten staan van de klantorders op een nauwkeurige en volledige wijze
o Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve processen binnen de afdeling Verpak Vega
o Je draagt zorg voor de bewaking van de hygiëne en de kwaliteit en ziet toe op de naleving van de regels uit het kwaliteitshandboek
o Naast de dagelijkse begeleiding van jouw team, hou jij jaarlijks functionering- en beoordelingsgesprekken met je medewerkers

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Productie
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: DEVENTER

Over het bedrijf

Bobeldijk Food Group is een van de snelst groeiende producenten van verse en diepgevroren vlees- en vegetarische producten voor de foodservice en de retail.
Bobeldijk levert in Nederland aan supermarktketens, grootverbruikers en de horeca groothandels. In omringende landen en tegenwoordig ook in Nederland leveren zij onder het merk Vegafit ook aan supermarkten. Dankzij het ambachtelijke productieproces kunnen ze specifieke producten maken volgens klantreceptuur en ingrediënten.

Functie eisen

o Ruime ervaring in het aansturen, coachen, begeleiden en het ontwikkelen van medewerkers
o Ervaring binnen het werken in de foodindustrie en affiniteit hebben met vegetarische en vegane producten
o Uitstekende plancapaciteiten en organisatietalent
o Kennis van en ervaring met HACCP/IFS/BRC
o Ervaring met het ERP systeem Reflex is een pre

Wat wij bieden

Bobeldijk Food Group geeft deze teamleider de gelegenheid om een stempel te drukken op de afdeling verpak. Wanneer jij de uitdaging ziet om deze afdeling verder te professionaliseren en bij te dragen aan het succes van Bobeldijk Food Group, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie.
Uiteraard is deze vacature voor zowel vrouwen als mannen.

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met Lenaart Boeser, telefoon: 0570 - 752 752 / 06 - 53 17 99 89 of te solliciteren via www.inperson.nl dan wel je reactie te e-mailen naar deventer@inperson.nl.

Contactgegevens vestiging Deventer

Consultant

 • In Person Deventer
 • 06-53179989
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden