In Person header2.jpg

Logistiekmedewerker m/v

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

De tijdelijke functie van deze klus is het logistiek verzorgen van de inventaris van het magazijn Rijssen over te brengen naar het nieuwe magazijn in Nijverdal, dit gaat gebeuren met 4 vrachtwagens welke continu het door jouw ingeladen meubilair vervoeren. Voor deze tijdelijke klus zijn we opzoek naar ca. 4 logistieke medewerkers welke de maand oktober lekker willen bijverdienen.

Over het bedrijf

Werken in de horeca maar dan net iets anders. Onze opdrachtgever ontwerpt en verkoopt de inrichting van horecagelegenheden. Zo weten zij een lege ruimte volledig om te toveren tot een waardige horecagelegenheid zowel binnen als buiten. Ook handelen ze in zowel binnen als buiten meubilair, dit weten zij weg te zetten in verschillende landen binnen Europa.

Functie eisen

Ben jij een harde werker en zit doorwerken in jouw natuur, beschik jij over een goede conditie en functioneer jij lekker in teamverband dan ben jij de geschikte persoon voor deze openstaande vacature!
Ben jij de gehele maand oktober beschikbaar en beschik jij over bovenstaande capaciteiten dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie.

Wat wij bieden

Een mooie doorgroeifunctie met een salaris welke gebaseerd wordt op je leeftijd vanuit de CAO horeca groothandel.
Daarnaast is er vanwege een acuut ontstane vacature er plek voor 1 nieuwe vaste, logistieke medewerker bij deze opdrachtgever. Deze tijdelijke functie kan een mooie opstap zijn naar de vaste job! Klik hier voor meer informatie over dezelfde werkgever met de vaste functie van logistiek medewerker: https://www.inperson.nl/Vacature-details/10833/7068559/Logistiek-medewerker.html
Wil je meer weten of heb je vragen bel dan gerust met Jan Willem of Esther op het telefoonnummer 0548 613 832 of mail naar rijssen@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden