In Person header2.jpg

Logistiek medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

In het ruim 15.000M2 magazijn van deze horeca inrichter is het elke dag een komen en gaan van vele tafels, stoelen en verlichting. De producten staan hier opgeslagen en dienen gepickt te worden door middel van een pakbon, verzendklaar gemaakt worden en klaar gezet in het juiste vak voor uitgaande goederen. Dit geldt exact omgekeerd voor de (voorraad)producten welke binnen komen.
Niet alle goederen komen kant -en klaar aan en dienen geassembleerd te worden. Ook dit is een belangrijk onderdeel van de functie en maakt de functie afwisselend en door de vele diverse producten is geen dag hetzelfde.

Over het bedrijf

Werken in de horeca maar dan net iets anders. Onze opdrachtgever ontwerpt en verkoopt de inrichting van horecagelegenheden. Zo weten zij een lege ruimte volledig om te toveren tot een waardige horecagelegenheid zowel binnen als buiten. Ook handelen ze in zowel binnen als buiten meubilair, dit weten zij weg te zetten in verschillende landen binnen Europa.

Functie eisen

Je klust graag (en hierover hoor je ook nooit iemand klagen;-), beschikt over een goede fysieke gesteldheid, en niet onbelangrijk; je hebt een gezonde dosis humor welke goed past in de bedrijfscultuur. Belangrijk is dat zowel samenwerken in een team dan wel zelfstandig werken geen probleem is.

Wat wij bieden

Een fulltime aanstelling in een mooie doorgroeifunctie met een salaris welke gebaseerd wordt op je leeftijd vanuit de CAO horeca groothandel.
Je werkt van maandag tot en vrijdag van 08.00-17.00uur. Standplaats Rijssen.

Wil jij meer weten over deze toffe, logistieke functie wacht dan niet langer en solliciteer. Dit kun je doen door te bellen met Jan Willem of Esther op het telefoonnummer 0548 613 832 of mail naar rijssen@inperson.nl
Uiteraard mag je ook binnenlopen aan de Enterstraat 9a te Rijssen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden