In Person header2.jpg

Monteur spoelbakken

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Voor deze opdrachtgever kijken wij uit naar personen die spoelbakken in kunnen bouwen. Je gaat de net geproduceerde spoelbakken in de aanrechtbladen bouwen. Een baan waar je precies moet kunnen werken maar die ook heel afwisselend is. Want hoe ga jij er iedere keer weer voor zorgen dat de spoelbak die telkens een andere vorm en afmeting heeft, precies in het werkblad past?!
Als je dit keer op keer gelukt is ga je de net door jou in elkaar gezette aanrechtblad verplaatsen naar de afdeling Expeditie, hier worden de werkbanken en spoelbakken klaargemaakt voor hun reis naar hun nieuwe huis.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is gevestigd in het Twentse Rijssen. Hier worden alle rvs spoelbakken ontwikkeld en geproduceerd. Met een modern machinepark vervaardigen ze meer dan 1000 verschillende spoelbakken voor de nationale en internationale keukenmarkt. Door voortdurende innovatie en verantwoorde productie, met het oog voor mens en milieu, heeft deze opdrachtgever een toonaangevende positie op de wereldmarkt. Met hun eigen vestigingen in Engeland, Duitsland en Singapore en klanten over de hele wereld is deze opdrachtgever een koninklijke speler op de markt van spoelbakken.

Functie eisen

Ben jij een persoon die secuur werken belangrijk vind? Heb jij 2 rechterhanden en ben je een echte harde werker? Dan is dit de baan voor jou! Bij deze openstaande vacature zijn geen specifieke diploma’s van toepassing, alles kan jou namelijk geleerd worden op de werkplek zelf. Heb je diploma’s in de juiste richting dan ben ook jij van harte welkom!

Wat wij bieden

Wij bieden je bij deze opdrachtgever een goeie werksfeer en een werkplek waar jij jezelf helemaal kunt ontwikkelen. Verder bieden wij een loon conform de correcte CAO voor deze sector. Ben jij toe aan iets anders en lijkt dit je leuk, of vind jij jezelf helemaal terug in bovenstaande punten wacht dan niet langer en reageer! Je kunt reageren door een mail te sturen naar rijssen@inperson.nl of bel voor meer informatie met Jan Willem of Esther op het telefoonnummer: 0548 613 832

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden