In Person header2.jpg

Tekenaar

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Voor deze opdrachtgever kijken wij uit naar iemand die erg enthousiast wordt van het ontwerpen en tekenen van voorwerpen voor klanten of bedrijven. Je gaat als tekenaar de spoelbakken voor deze opdrachtgever ontwerpen. Deze spoelbakken zullen daarna worden opgenomen in het productieproces en dan worden jouw ontworpen spoelbakken realiteit. Na het maakproces zullen de spoelbakken klaar worden gemaakt voor de expeditie. De spoelbakken die jij ontwerpt en/of tekent zullen daarna de hele wereld over gaan. Hoe vet is dat?!

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is gevestigd in het Twentse Rijssen. Hier worden alle rvs spoelbakken ontwikkeld en geproduceerd. Met een modern machinepark vervaardigen ze meer dan 1000 verschillende spoelbakken voor de nationale en internationale keukenmarkt. Door voortdurende innovatie en verantwoorde productie, met het oog voor mens en milieu, heeft deze opdrachtgever een toonaangevende positie op de wereldmarkt. Met hun eigen vestigingen in Engeland, Duitsland en Singapore en klanten over de hele wereld is deze opdrachtgever een koninklijke speler op de markt van spoelbakken.

Functie eisen

Bij deze functie is het heel belangrijk dat jij je rust kunt bewaren, je goed kunt tekenen en meten. Je gaat immers een belangrijk onderdeel ontwerpen die voor ieder persoon een eyecatcher zal zijn voor zijn of haar nieuwe keuken!
Voor deze openstaande functie is het belangrijk dat je de juiste papieren op zak hebt of de enige ervaring hebt opgedaan. Het werken met programma’s als Siemens NX (unigraphics) is je niet vreemd en draai jij je hand niet om voor het verzorgen van de modeling, drafting, sketching en assembly’s van de spoelbakken in dit programma.

Wat wij bieden

Wij bieden je bij deze opdrachtgever een goeie werksfeer en een 40 urige werkplek waar jij jezelf helemaal kunt ontwikkelen. Je werkt in dagdiensten van 08.00 tot 17.00uur
Verder bieden wij een loon conform de correcte CAO voor deze sector. Ben jij toe aan iets anders en lijkt dit je leuk, of vind jij jezelf helemaal terug in bovenstaande punten wacht dan niet langer en reageer! Je kunt reageren door een mail te sturen naar rijssen@inperson.nl of bel voor meer informatie met Jan Willem of Esther op het telefoonnummer: 0548 613 832

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden