In Person header2.jpg

Magazijn medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats HENGELO
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wil jij werken bij de beste woonwinkel van Overijssel? Op dit moment zoeken wij een magazijnmedewerker die bij Inhuis in Hengelo wil werken. Bij Inhuis is altijd wel wat te doen. Dagelijks komen de vrachtwagens binnen met nieuwe woonaccesoires, jij bent verantwoordelijk voor het lossen van deze vrachtwagens. Tevens kom je in een vast team van bezorgers te werken, zij hebben vaak iemand nodig die mee wil om de bestellingen van klanten te bezorgen, dit zou jij als magazijnmedewerker ook mogen doen. Dit zorgt er voor dat jouw functie zeer gevariëerd is.

Jij werkt fulltime en vindt het niet erg om ook op de zaterdag te werken, dit betekend wel dat je dan een dag door de week vrij bent. Overigens is het niet zo dat jij iedere vrijdag hoeft te werken.

Over het bedrijf

Inhuis is een webwinkel met kijklocatie, dit betekend dat de modellen in onze showroom voor internetprijzen te koop zijn. Tevens is Inhuis gekozen tot de beste woonwinkel van Overijssel.

Functie eisen

Wil jij uitmaken van een hecht team en werken in de beste woonwinkel van Overijssel? Dan is het belangrijk dat jij fulltime beschikbaar bent. Daarbij ben je in het bezit van een rijbewijs B, omdat je soms op pad moet om bestelde artikelen te leveren is het handig dat jij zelf met het busje op pad kan. Tevens heb jij er geen problemen mee om soms op de zaterdag te werken?

Wat wij bieden

Wanneer jij bij Inhuis gaat starten en het klikt van beide kanten goed dan heb jij werk voor een half jaar! Daarbij werk je bij een groeiend bedrijf waar veel mogelijkheden zijn.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Nieuwstraat 82 Oldenzaal

Nieuwstraat 82
7571 BM Oldenzaal
0541-536522

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden