In Person header2.jpg

Inpakker

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Ben jij die inpakker waar wij naar opzoek zijn? Als inpakker ben je verantwoordelijk voor het stapelen, wikkelen en verplaatsen door middel van palletwagen van gereed product naar tussenopslag. Je voert een kwaliteitscontrole uit door middel van een eindcontrole op het product. Het vastleggen van productiegegevens, kwaliteitsregistratie en constateren van afwijkingen aan producten of machines is iets waar je dagelijks mee te maken krijgt. Ook ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonhouden van het productieproces.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert 24/7 geblazen kunststof verpakkingen als flessen, jerrycans en technische artikelen. Door de grote verscheidenheid aan machines kan onze opdrachtgever zowel enkel, dubbel, als viervoudige verpakkingen blazen, variërend van een inhoud van 100 ml tot en met 30 liter. Hun klanten komen o.a. uit de automotive, chemicaliën, food en agrarische markt. Naast een breed, standaard assortiment is onze opdrachtgever ook gespecialiseerd in het leveren van klantspecifieke producten voor verschillende markten.

Functie eisen

Functie eisen:
- Je beheerst de Nederlandse taal (spreken, schrijven en lezen)
- Je bent stressbestendig;
- Je bent kwaliteitsgericht;
- Gemotiveerd;
- Je bent minimaal 1,75m lang.

Wat wij bieden

Herken jij jezelf helemaal in het bovenstaande en kan je niet wachten om aan het werk te gaan? Solliciteer dan nu! Wil je meer weten bel ons 0548 613 832. Of mail naar Rijssen@inperson.nl. Wij, Jan Willem, Esther en Richelle, van In Person Rijssen, hopen je zo snel mogelijk te ontmoeten en te feliciteren met je nieuwe uitdaging.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden