In Person header2.jpg

Hovenier allround

Deel deze vacature
  • Plaats DRONTEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Je houdt je bezig met zowel aanleg- als onderhoud aan particuliere tuinen, bedrijfstuinen en groenprojecten. Je haalt uitdaging uit het zo goed mogelijk verzorgen van deze projecten. Je hebt contact met klanten en collega's en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke afhandeling.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever werken gedreven vakmensen die beleefomgevingen ontwerpen, realiseren en beheren vanuit een duurzaam respect voor mens en milieu. Het heeft vestigingen door heel Nederland en heeft naam gemaakt als 1 van dé 3 groenvoorzieners in Nederland.

Functie eisen

Je hebt een MBO Groen-gerelateerde opleiding afgerond of bent hiermee in de afrondende fase en hebt gedegen vakkennis (plantenkennis). Je hebt goede sociale vaardigheden en bent goed in het zelfstandig plannen en uitvoeren van je werkzaamheden. Je kunt zowel alleen als in teamverband goed werken en bent in bezit van rijbewijs B (evt. E). VCA certificaat is een pre.

Wat wij bieden

Een leuke baan waarin zowel eigen initiatief als ontwikkeling van je talenten aangemoedigd wordt. Als hovenier bij onze opdrachtgever heb je een marktconform (en ervaringsniveau gelijk) salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden