In Person header2.jpg

Inpakker / Operator bakkerij

Deel deze vacature
  • Plaats VRIEZENVEEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Voor de periode van oktober tot en met december zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor deze leuke organisatie. Je gaat 2 a 3 diensten per week van gemiddeld 8 uur draaien. Naarmate kerst dichterbij komt kan de duur van de diensten oplopen. Ben jij betrouwbaar, flexibel inzetbaar en wil jij graag doorgroeien binnen deze bakkerij dan ben jij wellicht de geschikte persoon voor deze vacature!
Tijdens deze periode ga jij er voor zorgen dat iedereen tijdens de kerst lekker kan genieten van een heerlijke kerststol. Je gaat er voor zorgen dat de stollen in de machine terecht komen, goed worden verpakt en uiteindelijk ben jij degene die de stollen op de juiste plek zet zodat te staan binnen de bakkerij. Daarnaast houd je je bezig met de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden samen met je naaste collega’s.

Over het bedrijf

Wat is er fijner dan de gehele werkdag in de heerlijke geur te staan van net vers afgebakken broden?! Daar wordt je toch gelukkig van! Bij deze grote, nog steeds groeiende en landelijk opererende organisatie uit Vriezenveen is een leuke vacature met verschillende doorgroeimogelijkheden vrij.
Deze bakkerij staat in Vriezenveen al sinds 1937, daarnaast staat er nog een vestiging in Roosendaal sinds 1999, kortom een werkgever die veel stabiliteit kan geven! Deze werkgever vind het belangrijk dat er gehandeld wordt voor en uit de klant verwachting. Verder staat bij deze mooie organisatie de voedsel en persoon – veiligheid heel hoog. Het beste product kan enkel voortkomen uit een top team, en hier wordt ook naar verloond. Instappen op deze functie levert een minimaal loon op van €11.25 per uur (van. 22 jaar).

Functie eisen

Heb jij geen ervaring in bovenstaande werkzaamheden? Geen probleem, binnen deze organisatie wordt je hier mee geholpen tot jij een echte pro hier in bent! Én laat jij zien dat jij een harde werker bent tijdens deze periode dan maak jij kans om ook na de deze periode werkzaam te blijven bij deze bakkerij in Vriezenveen.

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij meer informatie? Mail dan naar rijssen@inperson.nl, bel met Jan Willem, Richelle of Esther op 0548 613 832 / 06 836 336 22 of kom langs aan de Enterstraat 9A te Rijssen!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden