In Person header2.jpg

Administratief medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats HAAFTEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

We zijn op zoek naar een nauwkeurige, efficiënte en natuurlijk enthousiaste administratief medewerker. Jij bent namelijk van essentieel belang in het logistieke proces! Je houd je voornamelijk bezig met het afmelden en uitzoeken van vrachtbrieven. Bij goede en snelle afhandeling van de vrachtbrieven verlopen alle werkzaamheden binnen en buiten het magazijn gestructureerd, vlot en foutloos. Je komt te werken in een gezellig team van Nedcargo in Haaften

Over het bedrijf

Heb jij de oranje blokletters al voorbij zien rijden op de snelweg? Ze zijn haast niet te missen! Nedcargo is namelijk hét transportbedrijf met passie voor voedsel, dranken en retail. Hun missie: een duurzamere transportsector. Door efficiënte dienstverlening gaan ze voor een logistieke keten zonder verspilling. Nedcargo heeft haar zaken tip top in orde en daarom waarderen klanten hen ook met een dikke 9.

Functie eisen

Om deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren vragen we enige ervaring met computers/ MS Office en het logistieke proces. Ook is het belangrijk dat je in de regio van Haaften woont of dat de werklocatie goed bereikbaar is voor jou. Dat je fulltime beschikbaar is een vereiste.

Wat wij bieden

Past deze baan perfect bij jou? Solliciteer dan via de knop hierboven of bel direct naar Miranda 06-13988817(appen mag ook).

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

In Person Nieuwegein: Nieuwegein, Erfstede 4A Nieuwegein

Erfstede 4A
3431 KH Nieuwegein
0620638279

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden