In Person header2.jpg

Technische productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats VRIEZENVEEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Wat ga jij doen?

Als enthousiaste technische productiemedewerker sta je op verschillende afdelingen . Op verschillende machines maak je de metalen producten, waarbij wij je met een goede introductie zullen begeleiden. Samenwerken doe je makkelijk en je kan goed communiceren.
De uitdaging haal je uit het afwisselend en seriematig produceren van onderdelen voor diverse klanten van onze opdrachtgevers.

Over het bedrijf

Op zoek naar een uitdagende baan in de productie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor Wiite van Moort, een succesvolle leverancier van hoogwaardig plaatwerk, zoeken wij mensen die graag met hun handen werken en graag nieuwe kennis en (bijzondere) ervaringen op willen doen.

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf dat veel waarde hecht aan de relatie met haar medewerkers. Alles binnen het bedrijf is gericht op duurzaamheid. Dit geldt niet alleen voor de bijzondere band die zij aangaat met jou, maar ook voor de producten die jij weet te vervaardigen.

Functie eisen

Wie ben jij?

Het mooiste is dat je een technische opleiding hebt gevolgd en/of afgerond. Maar je mag ook zeker reageren op deze vacature als je in je vrije tijd ook met techniek bezig bent. Denk daarbij aan meubels maken, sleutelen aan brommers en auto's, computers uit en in elkaar zetten etc.

Daarnaast heb je de juiste instelling en wil je graag doorgroeien en ontwikkelen binnen een technisch bedrijf.

Wat wij bieden

Via In Person kan je rekenen op een technische vaste baan bij een van onze mooiste technische productie bedrijven Witte van Moort.

Het bruto maandsalaris ligt op EUR 1.903 voor iemand van 22 jaar en ouder. Afhankelijk van je kennis en kunde kan dit oplopen tot EUR 2.700. Daarnaast geldt er een toeslag voor overuren van 175%(!). Tevens wordt er een reiskostenvergoeding gehanteerd.

Hoewel je als uitzendkracht start, zal je - indien de samenwerking van beide kant goed bevalt - bij het bedrijf op contract komen te staan. Daarnaast biedt het bedrijf jou de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen. Kortom, dit betreft een vacature met enorm veel toekomstperspectief!

Reageer snel, want er zijn maar een paar plekken beschikbaar.

Geoffrey
In Person Techniek
0612127620
Geoffrey.delizer@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden