In Person header2.jpg

Assistent Teamleider DHL Eindhoven

Deel deze vacature
  • Plaats EINDHOVEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

DIT GA JE DOEN

Als PUD Coördinator bij DHL Parcel geef je dagelijks operationeel leiding onder toezicht van de Supervisor aan een groep van tussen de veertig en vijftig chauffeurs. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van logistieke processen en zorg je voor een goede afstemming en samenwerking. Zo zorg je ervoor dat de pakketten soepel door het proces lopen en volgens de bedrijfsnormen bij de klanten worden afgeleverd. Je overlegt met chauffeurs, klanten, customer services en sales om vertragingen in het logistieke proces te voorkomen. Je werkt nauw samen met de andere coördinatoren in verschillende diensten. Verder organiseer en plan je de werkzaamheden optimaal, dat de bedrijfsvoering zonder problemen en binnen de gestelde kaders verloopt.

Jij bent als Coördinator multi-inzetbaar en hebt een hands-on mentaliteit. DHL stimuleert de groei en ontwikkeling van hun werknemers, dit betekent dat je je leidinggevende capaciteiten verder ontwikkelt, waarbij het belangrijk is dat je een echte ‘people manager’ wordt!

De wisseldiensten in deze functie zijn afhankelijk van het proces.
Je werkt in dag-, avond- en nachtshifts.

DIT BEN JIJ

Als Coördinator weet je hoe het werkt binnen een vestiging van een grote logistieke dienstverlener als DHL. Met jouw kennis van de logistieke werkzaamheden stuur jij de mensen aan om aan de gestelde kwaliteit te voldoen. Je hebt oog voor de mens en een sterk lerend vermogen. Je bent bewust van kosten en in staat om zelfstandig processen te verbeteren. Daarnaast weet je ook dat die prestaties sterk afhangen van uitstekende kennis van regels en routes en een flinke dosis oplettendheid en integriteit.

Over het bedrijf

DIT IS DHL PARCEL

Met DHL Parcel Benelux leggen wij ons met ruim 6.000 medewerkers toe op pakketvervoer in e-commerce. Ook richten wij ons op palletvervoer, waarmee we marktleider zijn in de Benelux. DHL Parcel BNL is de verbindende factor tussen opdrachtgever en ontvanger of het nu gaat om B2B, B2C of C2C.

Functie eisen

JIJ NEEMT MEE…
•Een afgeronde mbo4 of hbo opleiding;
•Ervaring met leidinggeven is een pre;
•Een open en leergierige houding en ben je communicatief sterk;
•Sterk analytisch inzicht;
•Probleemoplossend vermogen;
•Handig met IT-systemen;
•Een heftruckcertificaat of bereidheid deze te behalen.

Wat wij bieden

WIJ BIEDEN JOU

Een DHL fulltime contract met uitzicht op een vast contract bij DHL. Een goed salaris van € 2.117,69 tot € 2753,00 bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring) exclusief toeslagen die oplopen tot 50% (DHL Parcel cao functiegroep 7). Jouw ontwikkeling is bij ons in goede handen. Zo biedt DHL je de ruimte om je verder te ontwikkelen middels het ontwikkelingstraject ‘active leadership’ en krijg je de ruimte om mee te werken aan het verder uitbouwen van DHL Parcel. Naast het ontwikkelingsgerichte personeelsbeleid, is de werksfeer prettig en de cultuur no-nonsense.

Ben jij de persoon die we zoeken? En pas jij perfect bij de functie ‘PUD Coördinator’? Solliciteer nu met jouw motivatie en kom ons versterken bij DHL Eindhoven. Voor informatie of vragen, bel gerust naar 040-3030002.

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: €2.117,69 tot €2.753,00 /maand

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Eindhoven, Achtseweg Noord 20 Eindhoven

Achtseweg Noord 20
5651 GG Eindhoven
040 - 30 30 002

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden