In Person header2.jpg

Startersfunctie logistiek in Gorinchem

Deel deze vacature
  • Plaats GORINCHEM
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben jij net klaar met school of gestopt met je studie? Werk jij graag met je handen en wil je meer leren op het gebied van logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar handige Harries die het leuk vinden om samen met een gezellig team te helpen bij het opbouwen, onderhouden en afbreken van stands tijdens beurzen en evenementen.

Over het bedrijf

Zij brengen het bedrijfsleven, markten en particulieren bij elkaar in multifunctionele en sfeervolle evenementencomplexen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Het is met de volledigheid van haar faciliteiten dé ideale locatie voor (vak)beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs-)feesten, jubileums en partijen. Ze kenmerkt zich door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid.

Functie eisen

Voor deze functie is ervaring niet noodzakelijk, je leert alles "on-the-job". Je bent dan ook leergierig en niet vies van hard werken. Daarnaast is het belangrijk je de Nederlandse taal goed beheerst.

Wat wij bieden

We bieden je de mogelijkheid ervaring op te doen in alle aspecten van de op- en afbouw. Je komt te werken in een jong, dynamische team met gezellige collega's. Je werktijden en dagen bepalen we in overleg.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Gorinchem, Franklinweg 2 Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
0183 - 69 90 57

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden