In Person header2.jpg

Productiemedewerker Pakketten Halfweg

Deel deze vacature
  • Plaats HALFWEG
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan in de avond uren? Stop dan met zoeken want dan heb ik waarschijnlijk de baan voor jou!

Voor PostNL Halfweg zijn wij op zoek naar pakketsorteerders. Wat jij gaat doen is het opvoeren van pakketten, het sorteren van pakketten, het laden en lossen en het innemen van de pakketten van de chauffeurs.

Op tempo werken vind jij lekker en jou motto is dan ook niet lullen maar poetsen! Uiteraard ga jij wel zorgvuldig om met de pakketten.

Over het bedrijf

PostNL Pakketten is een Business Unit van PostNL en is marktleider in Nederland in pakkettendistributie. Ze bereiken elk adres in Nederland en bezorgen meer dan 600.000 pakketten en aangetekende zendingen per dag. De Business Unit Pakketten wil als erkend marktleider haar klanten optimaal van dienst zijn bij het verzenden en ontvangen van goederen. Zij creëren waarde aan hun klanten door hen betrouwbare, tranparante en efficiente oplossingen te bieden die aansluiten op de behoefte van zowel de verzender als de ontvanger. Hierbij beogen zij de business van de klant, zowel nationaal als internationaal verder te stimuleren

Functie eisen

Jij bent fysiek sterk en vindt tillen geen probleem. Je vindt het fijn om in de avond uren te werken. Maandag van 17.45 tot 00.45 en dinsdag T/M vrijdag 18.45 tot 00.45. Je kan de locatie halfweg met Eigen vervoer bereiken en je spreekt Nederlands. Daarnaast is het voor jou geen probleem om een VOG aan te vragen.

Wat wij bieden

Mijn naam is Ilse van Velthuyzen en ik mag de werving en selectie doen van deze leuke vacature. Ben jij op zoek naar een baan in de Avonduren? Of heb jij nog vragen? Bel me dan gelijk op op nummer 020 7183848 en dan spreken wij verder met elkaar!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
020 - 718 38 48

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden