In Person header2.jpg

Medewerker bediening avonduren

Deel deze vacature
  • Plaats GORINCHEM
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Weet jij van aanpakken en ga je graag aan de slag in de bediening tijdens evenementen en beurzen, met name in de avonduren? Dan komen wij graag in contact met jou!

Werken in een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Als Medewerker bediening bestaan je werkzaamheden uit het uitserveren van hapjes en drankjes, restaurantwerkzaamheden, barwerkzaamheden en debrasseren. De te werken diensten zijn in overleg. Heb je passie voor de horeca en steek je anderen in je omgeving hiermee aan dan zien we je solliciatie graag verschijnen!

Je enthousiaste sollicitatie mag naar gorinchem@68degrees.nl of neem contact met ons op via 0183-699057!

Over het bedrijf

Direct gelegen aan de A15, aan het begin van de wijk Gorinchem-Oost, trekt het indrukwekkende complex van Evenementenhal Gorinchem de aandacht. Een ideale locatie voor vakbeurzen met een landelijk bereik, maar ook voor alle andere zakelijke evenementen.

Evenementenhal Gorinchem streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

In de tien verschillende ruimten kunnen beurzen, evenementen, congressen, concerten, huisshows en andere partijen worden georganiseerd. Het totaal van 40.000 m2 biedt een breed scala aan mogelijkheden. Met een warme uitstraling van binnen en buiten en een ruime gratis parkeergelegenheid voor 4.000 auto’s is Evenementenhal Gorinchem dé perfecte locatie voor uw evenement. De directe ligging aan de A15 betekent dat u Evenementenhal Gorinchem goed kunt bereiken, maar ook weer snel op weg bent naar uw volgende bestemming.

Functie eisen

- Gastvrij;
- Klant- en servicegericht;
- Afspraken nakomen;
- Flexibel inzetbaar;
- Je beheerste de NL'se taal;
- Je weet van aanpakken.

Wat wij bieden

- Flexibele en afwisselende werktijden binnen een dynamische werkomgeving;
- Leuk team met collega's;
- Horecatraining voor aanvang werkzaamheden;
- Lunch en/of diner wordt verzorgd tijdens te werken diensten;
- Mogelijkheid vast dienstverband.

Zoektermen: Medewerker bediening, medewerker horeca, horecamedewerker, eventmedewerker, gastvrijheid, restaurant, oproepkracht, bijbaan, beurzen, evenementen, De Evenementenhal, Gorinchem, Vuren, Dalem, Werkendam, Sleeuwijk, Vianen, Utrecht

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Gorinchem, Franklinweg 2 Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
0183 - 69 90 57

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden