Commercieel medewerker binnendienst

Over de functie

Ligt jouw hart in de agrarische sector, ben jij klant gericht, commercieel en gedreven? Beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse en Duitse taal? Heb jij overtuigingskracht en ben je een echte teamplayer? Lees dan snel verder!

In de functie van commercieel medewerker binnendienst ondersteun je de verkoop buitendienst en ben jij het eerste aanspreek punt voor het internationale dealer netwerk van onze opdrachtgever. Door de gevarieerde werkzaamheden is geen dag het zelfde. Wat ga je dan precies doen?

Je houdt klanten op de hoogte over de voorgang van orders of werkzaamheden. Je houdt je bezig met het voorzien van actuele prijsinformatie naar het dealer netwerk. Je maakt offertes en houdt je bezig met het coördineren van het volledige “Order to Cash” proces. Daarnaast benader je het dealer netwerk voor de afdeling verkoop. Je verstrekt relevante informatie aan de buitendienst medewerkers en het management. Je draait proactief mee in promotionele activiteiten en je bied ondersteuning voor social media campagnes. Uiteraard hoort het verwerken van benodigde export documentatie ook tot je takenpakket. Kortom; een uitdagende en veelzijdige functie!

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Sales/ Commercieel
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: EMMELOORD

Over het bedrijf

Onze relatie is een marktgedreven en innovatieve holding organisatie,welke actief is in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van o.a. optica, hard- en software, mechanica, sensoren, robotica en management systemen, gespecialiseerd voor de Internationale Agri- en Nutrimarkt.

Functie eisen

Jij hebt duidelijke affiniteit met- en kennis van de (internationale) melkveehouderij. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je hebt ervaring met het werken in SAP en het Microsoft Office pakket. Tevens is het verwerken van (internationale) export documenten voor jou niet onbekend. Je beschikt over commercieel inzicht waardoor je in staat bent kansen te herkennen en daarop in te spelen.

Wat wij bieden

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Dan wil je vast ook weten wat wij jouw bieden! Je komt te werken binnen een organisatie waar jij het verschil kunt maken. Binnen de organisatie heerst een prettige en actieve werksfeer. Iedere medewerker heeft dezelfde passie, namelijk de melkveehouderij. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij samen met je collega’s de organisatie nog succesvoller maakt!

Na het lezen toch nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Contactgegevens vestiging Emmeloord

Consultant

 • In Person Emmeloord
 • 0527 616 272
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden