In Person header2.jpg

Productiemedewerker Lijnden

Deel deze vacature
  • Plaats LIJNDEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Het is weer een vroege ochtend , maar dat maakt jou niks uit want jij staat alweer te trappelen om te gaan beginnen met je werk. De pakketjes uit het buitenland staan in het magazijn klaar om gesorteerd te worden . Het stapelen hiervan is voor jou geen enkel probleem en doet dit met veel plezier. Met de handscanner die jouw beste vriend is en geen geheimen voor jou heeft scan jij de producten, en zorg je ervoor dat deze op de juiste manier geregistreerd worden. Jij vindt het elke dag weer een uitdaging om alle pakketten op tijd naar hun eindbestemming te krijgen. Je voelt je als een vis in het water in het magazijn en je bent echt een teamplayer.

Over het bedrijf

Bonded Services is een toonaangevende wereldwijde leverancier met een toegevoegde waarde aan warehousing, logistiek en supplychain.

Functie eisen

Ze omschrijven jou als een vroege vogel en je vindt het daarom niet erg om op 07.30u te gaan starten met je werk. Je bent van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar en het is voor jou geen probleem om de locatie Lijnden te bereiken. Mocht je dit met je auto willen doen kun je je auto gratis parkeren bij je werk. Je bent fysiek sterk en je vindt het geen probleem om vieze handen te krijgen. Het werken met een handscanner heeft voor jou geen geheimen en mocht je een heftruckdiploma hebben is dit zeker een pre!
Om hier te kunnen werken moet je wel zonder problemen een verklaring omtrent gedrag kunnen aanvragen. Je spreekt trouwens Nederlands of Engels.
Voor jou is het geen probleem om ook op de nieuwe locatie in Rozenburg te gaan werken.

Wat wij bieden

Wat kunnen we je bieden? Een zeer dynamische magazijn functie bij een groeiend bedrijf op een locatie bij Lijnden. Bij een goeie klik zal de opdrachtgever jou ook een contract aan kunnen aanbieden.

Mijn naam is Ilse van Velthuyzen en recruiter van In Person om de juiste match te kunnen maken voor deze klant! Ben jij de persoon die ik zoek? Reageer dan op deze vacature via ilse.vanvelthuyzen@inperson.nl en mocht je vragen hebben over deze vacature kun je mij bereiken op 020 7183848

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
020 - 718 38 48

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden