In Person header2.jpg

Productie medewerker VIVERA HOLTEN PARTIME

Deel deze vacature
  • Plaats HOLTEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

25.000 winkels door heel Europa en jij zorgt er voor dat ze allemaal voorzien worden van de lekkerste vegetarische producten.

Als productiemedewerker behoor je tot één van de belangrijkste afdelingen binnen Vivera. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verpakken van alle vegetarische producten, die via de logistieke afdeling bij de winkels terecht komen.

Hoe ga je te werk? Samen met heel veel andere leuke collega's ga je bakjes vullen met dé vegetarische toppers van dit moment, zoals wokreepjes, groenteschijven, shoarma, visburger en andere nieuwe geïntroduceerde producten.

Om je werk op en top te kunnen uitoefenen werk je snel, efficiënt, netjes en zorgvuldig. Een schone werkplek, de benodigde werkkleding en overige hygiëneregels zijn vereist wanneer je werkt in de voedings-industrie.

Vivera is onderdeel van de Enkco Food Group. Ze zijn gevestigd in een grote duurzame fabriek op het industrieterrein van Holten. Deze duurzame fabriek biedt werkgelegenheid aan diverse werknemers. Alle werknemers komen samen in de grote kantine om hier hun pauze te houden. Vivera is een fijne werkgever en is goed voor haar werknemers.

Werk je hard, werk je efficiënt, ben je flexibel en parttime of fulltime beschikbaar? Dan bestaat er een grote kans dat Vivera je zelf overneemt op contract.

Nog niet overtuigd?

Dan plan ik graag een gesprek met je in!

Over het bedrijf

Vivera in Holten is marktleider op het gebied van vegetarische en veganistische producten. Het bedrijf levert aan zowel Nederlandse supermarkten, horeca, zorginstellingen, cateraars en ook
het buitenland. De producten worden vervaardigd van grondstoffen als soja, lupine,
groenten maar ook kaas en bonen. Al sinds 1990 komen de producten uit
een state of the art productiefabriek die zeer duurzaam produceert.

25.000 winkels door heel Europa en jij zorgt er voor dat ze allemaal voorzien worden van de lekkerste vegetarische producten.
Als productiemedewerker behoor je tot één van de belangrijkste afdelingen binnen Vivera. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verpakken van alle vegetarische producten, die via de logistieke afdeling bij de winkels terecht komen.

Functie eisen

In Person is op zoek naar enthousiaste en flexibele medewerkers, die zowel in dagdienst als avonddienst willen werken. Jij neemt graag initiatieven. Ervaring in de levensmiddelenindustrie zien wij als een groot voordeel.
- Kennis van de Nederlandse taal is goed in woord en geschrift;
- Naast werken in een dagdienst ben je bereidt te werken in wisselende diensten, tweeploegendienst en drieploegendienst;
- Kunnen werken in een gekoelde omgeving 7 graden;
- Beschikking over eigen vervoer;
- Werkschoenen (schoon) zijn verplicht;
- Een gemotiveerde instelling;
- Bekend met hoge mate van hygiëne en veiligheid;
- Minimaal 3 dagen van maandag t/m vrijdag beschikbaar.
- Werktijden 06.00-14.36 / 14.36-23.00 / 22.00-06.00

Wat wij bieden

Wil je werken in een 2-ploeg en ben je bereid om te gaan werken in een 3-ploeg? Beschik je over eigen vervoer? In Person biedt jou een leuke dynamische werkomgeving, goede secondaire arbeidsvoorwaarden, leuke enthousiaste collega’s en diverse doorgroei mogelijkheden tot bijv. lijnoperator. Het bruto uurloon voor een productiemedewerker (23 jaar en ouder) is €11.35 excl. reiskosten en toeslagen. Kortom een mooie toekomst bij een snel groeiende organisatie in de Vegetarische food branche.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden