In Person header2.jpg

Inhouse Consultant

Deel deze vacature
  • Plaats Tiel
  • Vakgebied Human Resources / Arbeidsbemiddeling
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast

Over de functie

De uitzendbranche.Welke kleur het bureau ook heeft, overal zie je dezelfde vacatureteksten, dezelfde mensen, dezelfde gang van zaken. Wij zijn klaar met de gevestigde orde, wij zijn klaar met traditie en de status quo. Bij In Person gaat het om actie en daadkracht, om dingen écht voor elkaar te krijgen. Bij ons gaat het om nieuwe dingen proberen, altijd kijken of iets beter kan. Om het volledig inleven in je klant en uitzendkracht. Wij zien hen als vrienden, waar wij álles voor over hebben. Het mooiste is dat je je niet hoeft aan te passen, jij bent wie je bent, dat maakt jou uniek en In Person divers. Geen (mantel)pak of ander keurslijf waar je in gehesen wordt. Jij wilt klanten beter maken en uitzendkrachten aan een goed leven helpen. Dat hoeft niet in een kostuum.

Over het bedrijf

In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. In alles wat wij doen staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Samen met ruim 20.000 flexkrachten helpen we onze klanten beter te presteren én te groeien. In 2014 en 2015 behoorden wij tot de Beste Werkgevers van Nederland (Effectory & Intermediair) en tot de beste groeiers van Nederland (FD Gazellen en High Growth Awards).

Functie eisen

ij zijn groot geworden in de logistieke- en productiesectoren. Het werk waar onze concurrenten liever wegblijven door de grote expertise die hierbij komt kijken. Wij hebben ons werk op de zogeheten Inhouse-vestigingen tot een kunst verheven. Hier staan wij dag en nacht klaar voor onze mensen. Heeft de klant meer mensen nodig binnen het uur? Geen probleem. Regelen we. Dit is waar jij jouw kracht het best kan inzetten. Met jouw ruime ervaring in logistiek en/of productie weet jij hoe dit soort bedrijven te werk gaan in de markt waarin zij zich begeven. Jij weet hoe belangrijk het is dat onze klanten hun klanten tevreden houden. De pieken komen voor jou niet onverwacht en je weet dan ook met jouw pool die altijd op orde is dit op te vangen. De klant en uitzendkrachten zijn altijd op de hoogte, want jij zegt wat je doet en doet wat je zegt. En natuurlijk ken jij iedereen bij voornaam. Daarom willen wij graag in jouw carrière investeren.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden