inPersonVbImgHeaderContent.jpg

Receptionist(e)

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

In de rol van receptioniste / telefoniste ben jij het visitekaartje van de organisatie. Jij bent het eerste aanspreekpunt zowel voor telefonische contacten als het gezicht bij de balie.

Je werkdag start om 08.00 uur. Je opent als eerste de info mailbox van de organisatie. In deze mailbox komen allerlei e-mails binnen. Jij zorgt er voor dat deze bij de juiste afdelingen en collega’s terecht komen. Tussen door gaat de telefoon, dit kunnen verschillende personen zijn. Soms heb je een medewerker van de organisatie aan de telefoon, een klant, een samenwerkingspartner, een potentiele nieuwe klant, etc. Elk telefoontje is anders. Het kan gaan over onderhoud en reparatie, nieuwe aanvragen of specifieke vragen. Jij kunt schakelen op verschillende niveaus en staat de mensen netjes en correct te woord. Je verbindt de lijnen door naar de juiste collega’s en afdelingen.
Naast de rol van receptioniste ontvang je ook bezoekers die binnen komen. Deze mensen hebben een afspraak met een van je collega’s. Jij ontvangt de mensen netjes en neemt contact op met je collega en meld dat hun afspraak er is. Om 17.00 uur zit je werkdag er op en ga je met een voldaan gevoel weer naar huis. Op naar de volgende dag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het vervaardigen en plaatsen van aluminium gevelconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw.

Functie eisen

Jij hebt enige ervaring opgedaan als receptioniste/telefoniste. Je bent spontaan, representatief en staat stevig in je schoenen. Je komt te werken in een “mannencultuur”. Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal. Het kan voorkomen dat er Engelstalige telefoontjes en/of bezoekers binnen komen.

Wat wij bieden

Deze leuke functie is ter vervanging van vakantie. Je bent week 36,37 en 38 beschikbaar voor 32 uur per week. De werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur. Na deze periode zijn er wellicht nog mogelijkheden op oproepbasis.

De gesprekken zullen zo snel mogelijk plaatsvinden i.v.m. een bedrijfssluiting tijdens de bouwvak.

Ben jij de receptioniste die ik zoek? Neem dan direct contact met ons op!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden