inPersonVbImgHeaderContent.jpg

Assemblage- / Montagemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats 'T HARDE
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Bij een Hightech bedrijf in de buurt van Zwolle komt op “zeer” korte termijn een positie beschikbaar voor een montage medewerker. Ben jij handig met je handen en kan je technische tekeningen lezen? Lees dan verder want dit wordt interessant.
Als montage medewerker heb jij “bij voorkeur” enkele jaren ervaring in het assembleren/ monteren van technische produkten. Dagelijks ben jij bezig met het monteren van onderdelen voor technische halffabrikaten. Ben jij niet bang om vieze vingers te krijgen, ben je per direct beschikbaar voor de komende weken. Reageer dan snel want misschien ben jij volgende week al aan het werk.

Over het bedrijf

Mogema in ’t Harde, werd in 1956 opgericht als familiebedrijf en is sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts Industries NV. Mogema is als hightech toeleverancier en expert in lassen, verspanen, cleaning en vacuümtechnologie. Ook zijn ze specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Mogema produceert hiermee complexe mechatronische modules, mechanische samenstellingen, vacuümsystemen en nauwkeurige machineframes voor o.a. de halfgeleider-, optische- en energie-industrie.

Functie eisen

Het gaat niet zozeer wat je op je cv hebt staan. Veel belangrijker is wie je bent en wat je wil. Want veel zaken zijn te leren. Echter uit ervaring is wel gebleken dat kandidaten met Technisch inzicht/aanleg, die daarnaast Technische tekeningen kunnen lezen slagen. Ben jij gemotiveerd en voldoe jij aan bovenstaande omschrijving, reageer dan snel als jij ook tijdens de vakantieperiode beschikbaar bent.

Wat wij bieden

Je krijgt een uitdagende functie bij een beursgenoteerd bedrijf.
De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan uitstekend! Wil jij meer weten over de functie, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0527-616272 of via Whatsapp op 06-12037962.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden