inPersonVbImgHeaderContent.jpg

Storingsmonteur / technische dienst medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

De Technische Dienst bij Roka heeft de zorg voor de vele productie- en verpakkingsmachines en aanverwante apparatuur. Hierbij speelt revisie van machines een belangrijke rol, maar ook het betrekken van de medewerkers bij “ hun” machines. Verder draagt de TD zorg voor de technische staat van het pand.

Binnen deze functie ziet je dag er altijd anders uit. Je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren. Dat maakt deze functie juist ook zo leuk en divers. Het ene moment houd je je bezig met het onderhoud van het machinepark en het oplossen van storingen en het andere moment houd je je bezig met het ombouwen van verpakkingsmachines en het geven van machine-instructies aan collega’s.

Over het bedrijf

Wil jij aan de slag bij dé producent van de lekkerste kaaskoekjes van Nederland? Dat kan! Voor onze opdrachtgever Roka Cheese Crispies zijn wij op zoek naar een medewerker Technische Dienst / storingsmonteur.

Roka is een toonaangevend bedrijf op de markt van kaaszoutjes binnen Europa en daarbuiten. Verkoop, marketing, productie en distributie worden aangestuurd vanuit Emmeloord. De productie vind plaats in een industriële bakkerij die voldoet aan hoge kwaliteitseisen (HACCP/BRC/IFS).

Functie eisen

Wat breng jij met je mee?

Je hebt een technische opleiding en werkervaring opgedaan als storingsmonteur in een productieomgeving (pré). Je hebt kennis van PLC systemen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent stressbestendig.

Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten?
Binnen Roka zijn er zeker mogelijkheden voor langere tijd. Eigen ideeën inbrengen wordt ook zeer op prijs gesteld. Binnen deze functie zijn er ook mogelijkheden tot het volgen van cursussen om je kennis nog meer uit te bereiden.

Wil je meer weten over deze functie of over werken bij Roka? Neem dan contact op met Joyce. Zij verteld je graag meer! 06-12 03 79 62 of mail naar joyce.schram@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden