inPersonVbImgHeaderContent.jpg

Online recruiter

Deel deze vacature
  • Plaats EINDHOVEN
  • Vakgebied Human Resources / Arbeidsbemiddeling
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als online recruiter vervul je misschien wel de belangrijkste rol binnen Spotta; Je bent namelijk verantwoordelijk voor de selectie en aanname van de folderbezorgers. Je hebt contact met potentiele bezorgers via een zeer creatieve en effectieve wijze, want je voert alle gesprekken online via Skype. Aan het eind van het gesprek; kent de sollicitant het bedrijf Spotta, de cultuur en weten zij precies wat de functie van bezorger inhoudt. Je bent tevens verantwoordelijk voor de verdere aanname van de bezorgers en zorgt ervoor dat ze alle informatie hebben om gemotiveerd te gaan starten.

Over het bedrijf

Wil jij werken bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als online recruiter bij Spotta in Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk om te zorgen dat alle wijken in Nederland een bezorger hebben om te folderpakketten te verspreiden. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat iedere week de folderpakketten bij de consumenten op de deurmat valt.

Functie eisen

Jouw profiel is bijzonder. Je vertrouwt altijd op je gevoel, herkent talenten, hebt échte aandacht voor mensen en maakt verbinding met mensen. Je bent altijd eerlijk over verwachtingen en kunt op een mooie manier spiegelen. Met jouw sprankeling en enthousiasme ben je een geweldige ambassadeur voor Spotta. Het resultaat is even bijzonder: je krijgt van de potentiele bezorgers altijd direct feedback, aan jou de uitdaging om hier professioneel mee om te gaan.
Functie eisen:
- Minimaal MBO niveau 4
- Ervaring in het callcenter is een pre
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Minimaal 3 dagen in de week beschikbaar zijn tussen 17.00-21.00uur

Wat wij bieden

Wij beloven je een mooie fantastische startersfunctie met geweldige uitdagingen. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan daarin centraal: je hebt heel veel ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn voor ons vanzelfsprekend, evenals goede arbeidsvoorwaarden. Daartoe behoren onder meer samenwerken met een geweldig team.
We bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan met de minimale duur tot 1 oktober 2018, waarbij het mogelijk is dat deze verlengd wordt. Je gaat in de functie als (junior) online recruiter bij 22+ : €11,22 bruto per uur verdienen excl. vakantiegeld.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Eindhoven, Steenoven 19 Eindhoven

Steenoven 19
5626 DK Eindhoven
040 262 04 95

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden