inPersonVbImgHeaderContent.jpg

Productie medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats DEVENTER
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Door de uitrol van een nieuw product is onze opdrachtgever op zoek naar een aantal medewerkers die hun talent om onderdelen te assembleren willen inzetten voor de organisatie. Je gaat deze assemblage rol uitvoeren in dagdienst tussen 8:00 en 17:00 en dat gedurende de week. Om deze functie te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je netjes en secuur kan werken en altijd oog hebt voor kwaliteit. Je oog-hand coordinatie is belangrijk omdat het fijnmazig werk is. Ervaring in het assemnbleren van producten is dan ook een pre. Doordat het binnen de organisatie een nieuw product is, kom je aan boord in de opstartfase en betekent het dat er nog volop geleerd en bijgestuurd zal gaan worden. Onze geschikte kanidaten vinden het dan ook leuk om onderdeel te zijn van zo'n proces en stellen zich daarin flexibel op.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Deventer staat op het punt om de wereld te gaan veroveren met hun innovatieve producten. Om de wereld te veroveren heb je medewerkers nodig die daar onderdeel van willen zijn. Ben jij de medewerker die al wat ervaring heeft opgedaan in een productie omgeving en wil jij graag met dit bedrijf de wereld veroveren? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

- Ervaring met het assembleren van fijnmazige producten
- Fulltime beschikbaar voor werk in dagdienst.
- Flexibele instelling en het leuk vinden om mee te groeien met het bedrijf.
- Nauwkeurig kunnen werken

Wat wij bieden

Ben jij deze persoon en wil je graag snel en fulltime aan de slag binnen een bedrijf waar je gezien wordt? Neem contact met ons op via: 0570 - 752 752 / 06 - 53 17 99 89 of te solliciteren via www.inperson.nl dan wel je reactie te e-mailen naar deventer@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Deventer, Geert Grootestraat 6 Deventer

Geert Grootestraat 6
7411 GS Deventer
06-53179989

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden