Financieel administratief medewerker

Over de functie

Voor JR Shipping is het van essentieel belang dat financiële informatie juist, volledig en tijdig wordt vastgelegd, om er op die manier voor te zorgen dat de benodigde informatie tijdig beschikbaar is om de organisatie goed te kunnen besturen. Juiste en tijdige informatie is de basis voor interne analyses en rapportages. Deel jij die visie en ben jij in staat om zowel op operationeel als tactisch niveau dit te verwezenlijken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Het vastleggen en verwerken van financiële gegevens, waaronder het voeren van de crediteuren e/of debiteuren- en grootboekadministratie, het bijhouden van dagboek en grootboekrekeningen en het afsluiten van de grootboekrekeningen en de daarbij behorende controle op verwerking. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van financiële rapportage, budgetten en overzichten. Ook ga je assisteren bij de voorbereiding van de jaarrekening en wikkel je zelfstandig diverse belastingaangifte af.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Administratief/Secretarieel/Callcenter
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Tijdelijk
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: HARLINGEN

Over het bedrijf

Rederijgroep JR Shipping is actief op drie internationale scheepvaartmarkten. Die kennen hun eigen zeevaart disciplines. Hun kernactiviteit bestaat uit de exploitatie van een vloot van containerfeeder schepen. Daarnaast exploiteert hun rederij multipurpose schepen. Onder de vlag van SeaZip Offshore Service zijn ze sinds 2010 bovendien actief als gespecialiseerde maritieme dienstverlener aan de offshore olie en gasindustrie en de offshore windindustrie.

Functie eisen

Je hebt minimaal HBO-denkniveau, of een MBO opleiding in een administratieve richting en bij voorkeur enige jaren gerichte administratieve ervaring.
Ervaring met het zelfstandig voeren van een complete administratie is een pré.
Kennis van Office, met name Excel, is vanzelfsprekend en ervaring met SAP is een pre.
Je werkt zeer nauwkeurig, kan goed rapporteren en samenwerken en je blinkt uit in oplossingsgericht denken.
Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan voor een ervaren financieel administratief medewerker. Ondanks dat je tijdelijk wordt aangesteld is je rol erg belangrijk voor de afdeling finance. Vanaf de eerste dag krijg je veel verantwoordelijkheid. Je maakt onderdeel uit van een groeiende organisatie en een gemotiveerd team.

Contactgegevens vestiging Sneek

Consultant

 • In Person Sneek
 • 0515 430 131
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden