In Person header2.jpg

Magazijn medewerker parttime

Deel deze vacature
  • Plaats ENTER
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Online gebeurd tegenwoordig een hoop, zo ook voor onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever is in 160 jaar uitgegroeid tot dé Modestraat van Twente, niet alleen daar zijn de groot in geworden ook online weten zij zich goed te positioneren. Een webshop waar je 24/7 kunt geniet van de goede en Breede collectie van Roetgerink. Zowel voor online als offline is er logistiek een hoop te regelen. Zo moeten binnen gekomen goederen voor het offline gedeelte worden opgehangen, geprijsd en gelabeld worden. Eigenlijk ben jij medeverantwoordelijk voor gehele proces van binnenkomst tot dat het in de winkel hangt. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit voornamelijk labelen en beprijzen van kleding en het gereed maken van de kleding voor vertrek naar de winkel.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je weet van aanpakken en het leuk vind om samen te werken in een leuk, gezellig en hecht Twents team. Je hebt ervaring met werken in een magazijn. Je werkt nauwkeurig en zorgt altijd dat je werk gebeurt zoals het van je verwacht wordt.

Wat wij bieden

Heb jij het in je om deze uitdaging aan te kunnen gaan. Denk ik dat jij de gene bent waar wij naar opzoek zijn? Wacht dan niet langer en solliciteer dan nu op deze vacature en wie weet draag jij straks wel jou kunnen en kennis bij aan dé Modestraat van Twente.

Wil je meer weten of neem je liever contact met ons op? Dat kan! Bel dan naar 0548 613 832 of mail naar Rijssen@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden