In Person header2.jpg

Student Beschrijver onlinecontent.

Deel deze vacature
  • Plaats ENTER
  • Vakgebied Administratief/Secretarieel/Callcenter
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben je op dit moment nog aan het studeren of ben je net afgestudeerd? Dan kan deze vacature nog wel helemaal wat voor jou zijn en ben je goed in het omschrijven van teksten weet je in je teksten beleving en gevoel te creëren die zich overdragen op de klant. Ben je netjes en accuraat in je werk en hou je van een uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Over het bedrijf

Online gebeurd tegenwoordig een hoop, zo ook voor onze opdrachtgever. Onze opdracht gever is in 160 jaar uitgegroeid tot dé Modestraat van Twente, niet alleen daar zijn de groot in geworden ook online weten zij zich goed te positioneren. Een webshop waar je 24/7 kunt geniet van de goede en Breede collectie van Roetgerink. Zoals ons jaar seizoenen kent, kent dat de mode-industrie ook, denk aan de zomer en de wintercollectie. Voordat deze collecties online aangeboden kan worden zijn er een aantal stappen die ondernomen moeten worden. Zo moeten er foto’s gemaakt worden en moet er een productomschrijving komen. Voor het omschrijven van productinformatie zijn wij opzoek naar een leuke enthousiaste student die deze uitdaging durft aan te gaan.

Functie eisen

Voor de functie beschrijver onlinecontent wordt van je verwacht dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal. Je ben netjes en werkt gestructureerd, en weet van aanpakken. Werken in een team is iets wat je graag doet en je weet ook goed te communiceren met verschillende afdelingen. Je bent bezig met een HBO studie of hebt hem net afgerond. Je bent beschikbaar in de periode Juli, Augustus en mogelijk dagdelen in September.

Wat wij bieden

Heb jij het in je om deze uitdaging aan te kunnen gaan. Denk ik dat jij de gene bent waar wij naar opzoek zijn? Wacht dan niet langer en solliciteer dan nu op deze vacature en wie weet draag jij straks wel jou kunnen en kennis bij aan de online Modestraat van Twente.

Wil je meer weten of neem je liever contact met ons op? Dat kan! Bel dan naar 0548 613 832 of mail naar Rijssen@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden