In Person header2.jpg

Senior Production Associate

Deel deze vacature
  • Plaats NIEUWEGEIN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als Senior Production Associate sta jij tussen je collega’s op de werkvloer. Je werkt voornamelijk als productiemedewerker, maar als de teamleider even afwezig kun jij de leiding nemen. Jij weet dus precies hoe de zakken met ingrediënten ingepakt moeten worden. Je ziet dat een van je collega’s per ongeluk de tomaten als eerste inpakt, maar jij weet dat die onderin de zak kapot kunnen knappen. Op een nette manier wijs je je collega hierop en vanaf nu komen de tomaten bovenop zodat de klant deze verse en perfecte tomaten in een heerlijke maaltijd kan verwerken. Verder heb je een vooruitziend oog en zorg je dat de inpakkers altijd voldoende ingrediënten en zakken voor hun hebben staan op in te pakken. Je verdeelt de taken zo dat het productieproces vloeiend en zo efficiënt mogelijk verloopt.

Over het bedrijf

Werken bij een hippe, snelgroeiende organisatie? Wekelijks stellen de chefs heerlijke gerechten samen die samen met de recepten en alle benodigde ingrediënten bij de consument thuis worden bezorgd.

Functie eisen

Marley Spoon is elke dag in ontwikkeling en jij beweegt probleemloos mee zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder en als echte team player til jij zo Marley Spoon tot een hoger niveau. Loop jij inmiddels warm voor deze functie? Dat is mooi, want je komt te werken in een gekoelde omgeving van 2-4 graden. Verder beheers je de Nederlandse taal, ben je beschikbaar op zaterdagen en kun je zwaar fysiek werk uitvoeren.

Wat wij bieden

Aarzel niet en solliciteer direct. Als je nog vragen hebt, dan beantwoord ik die graag. Ik ben Romee en je kunt mij bereiken per mail nieuwegein@inperson.nl, telefoon 06-20101707 of WhatsApp.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

HK Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4835500

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden